Mappy TB-1102C 1


Mappy TB-1102C
4.3 (86.9%) 29 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Mappy TB-1102C. Mappy TB-1102C este un aparat de gatit cu aburi si blender este foarte necesar pentru a prepara o mancare foarte sanatoasa in general pentru copii .

Mappy TB-1102C arata modern si „vesel” si cu siguranta iti va face incaparea mai vesela . Este construit din materiale de calitate care vor rezista la folosinta indelungata. Vasul este rezistent termic pentru a permite aparatului gatirea cu aburi la temperaturi destul de ridicate. Totodata acest aparat de gatit cu aburi cu blender inclus este capabil sa marunteasca si sa trasforme in pireu atat fructe si legume cat si carne.

Aparat de gatit cu aburi si blender Mappy TB-1102C este foarte necesar in momentul in care bebelusul tau va avea nevoie de o hrana diversificata cu o multime de vitamine necesare atat de mult pentru dezvoltarea lui.

Mappy TB-1102C are un controler digital cu cateva butoate ergonomic amplasate si un ecran care afiseaza informatiile utile. Aceste butoane impreuna cu ecranul sunt foarte bine amplasate pentru a putea sa-l controlezi cu mare usurinta.

O alta functi foarte utila pe care acest aparat o ofera este de sterilizare biberoane. Vei reduce din nou cheltuielile nemaifiind nevoit sa iti achizitionezi un sterilizator separat. Un sterilizator separat are pret destul de mare deci vei scapa si de aceasta cheltuiala suplimentara.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru aparatul de gatit cu aburi si blender Mappy TB-1102C aici!!

Ca si producator aparat de gatit cu aburi si blender Mappy TB-1102C este fabricat la o calitate destul de buna si un pret mult mai scazut fata de competitorii sai. Este un produs destinat oamenilor care isi doresc doar produse de calitate fara sa fie trecut pe el o firma cu nume international care probabil au produse de mai slaba calitate. Materialele folosite sunt de calitate buna iar partea electronica va avea o viata lunga.

In concluzie aparatul de gatit cu aburi si blender Mappy TB-1102C pentru cei mici si nu doar pentru ei te va ajuta sa prepari o masa sanatoasa si naturala. Ce poate fi mai sanatos decat in pireu de fructe legume sau carne gatit corect cu aburi iar dupa marunti si transformat intr-o pasta ? Pretul pe care il are acest aparat este foarte bun in raport cu calitatea destul de buna pe care acest aparat o oferta.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Mappy TB-1102C

  • Manea Cristina

    Buna seara!!! Am achizitionat doua produse Mappy aparat de gatit (unul pt uz personal si unul l-am facut cadou). La aparatul personal am trantit recipientul care are blender-ul din greseala si s-a spart.
    Am nevoie de un alt recipient pt ca am mare nevoie pt prepararea hranei bebelusului de 10 luni. Ma puteti ajuta cu o informatie de unde as putea procura acest recipient?