Liebherr GNP 3666


Liebherr GNP 3666
5 (100%) 2 votes

Liebherr GNP 3666 este un congelator incoporabil de dimensiuni mari pentru cei care pun calitateta pe primul loc.

Caracteristici tehnice si Oferta de pret apasa aici

Acest congelator „German” atat ca si origine a producatorului cat si calitatea sa premium are 299l impartite in  7 compartimente.

Una din calitatile congelatorului de baza este consumul energetic redus fiind in clasa energetica A+++

O alta caracteristi importanta pentru acest congelator este sistemul NoFrost deci racirea se face prin-un ciclu de aer rece circulat prin tot congelatorul. Ca si avantaj al acestei tehnologii este lipsa ghetii deci pastrarea alimentelor in conditii mai optime

vezi

           Functiile si tehnologiile importante pentru   Liebherr GNP 366

LED in front housing – congelatorul are lumini cu LED in usa din fata pentru a ilumina suprafata din fata lui

Automatic SuperFrost function – cu aceasta functie activata congelatorul va ventila aerul racit la – 32 de grade pentru a raci repede mancarea si a ajuta la pastrarea vitaminelor.

Door alarm – Functie care te va avertiza daca ti usa deschisa mai mult de 60 de secunde pentru a tine in siguranta alimentele depozitate

 

liebherr

In concluzie Liebherr GNP 3666 este din categoria premium si o calitate superioara fata de concurentii actuali de pe piata, creeat special pentru aceia dintre noi care cred ca economia se face de paft prin lucruri de calitate. Un vechi prieten mi-a spun odata ca :”este prea sarac sa cumpere produse ieftine”. Mult timp am meditat la asta si intr-un final i-am dat dreptate.

vezi

Ca si firma Liebherr este o firma cu origine germana care activeaza pe mai multe fronturi , dar unu din cele mai importante este productia de aparate drigorifice. Aceasta firma a inceput sa fabrice produse frigorifice in 1954 deci are o vechime in care a demonstrat consecventa in calitatea ei.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *