LG FH4A8FDH8N 2


LG FH4A8FDH8N
3 (60%) 4 votes

Masina de spalat cu uscator 2 in 1 de la LG. Aceast masina de spalat automata cu uscator  LG FH4A8FDH8N este o masina de spalat foarte eficenta atat la spalare cat si la uscare care se afla in clasa energetica A si ofera o economie considerabila de energie electrica si apa daca o veti folosi cum recomanda producatorul.

vezi

In primul rand as vrea sa enumar atuurile principale ale acestei masini de spalat cu uscator LG FH4A8FDH8N :

  1. Uscatorul este prima si cea mai importanta functie ajutandu-te sa scoti hainele perfect uscate si sa le depozitezi in dulap sau pe umeras , Din punctul meu de vedere in cativa ani toata lumea va avea acasa o masina de spalat cu uscator pentru ca lumea este intr-o continua evolutie iar timpul nostru este tot mai important. Aceasta functie de uscare ne face sa economisim atat timpul petrecut punand hainele la uscat si adunandu-le cat si timpul de asteptare pentru uscarea hainelor.
  2. Inverter Direct Drive™ – tehnologia lor prin care motorul se invarte in ambele parti pentru a eficientiza procesul de spalare si pentru a reduce vibratiile si zgomotul . Cei de la LG stiu cat de rezistent si bine facut este motorul de aceea ofera o garantie de 10 ani pentru motor si partile componente.
  3. Tag On NFC – Instaland o aplicatie pe telefonul tau mobil inteligent , va trebui doar sa apropiati telefonul de masina de spalat iar telefonul se va imperechea cu ea pentru a vedea daca aceasta masina de spalat LG FH4A8FDH8N are nevoie de reparatii sau pentru a descarca cateva programe de spalare.
  4. 6 Motion DD – este functia prin care aceaasta masina de spalat va controla perfect viteza de rotatie si are posibilitate inclusiv de a misca cuva pentru a eficientiza perfect programul de spalare pe care tu il alegi.

lg-fh4a8fdh8n

 

Afla mai multe specificatii tehnice si oferta de pret pentru LG FH4A8FDH8N aici!

LG FH4A8FDH8N este o masina de spalat care are o viteza de centrifugare maxima de 1400 rpm.

Dimensiunile sale exterioare sunt de 85 cm x 60 cm x 61 cm iar greutatea acestei masini de spalat cu uscator de la LG este de 71 Kg.

Datorita tehnologiei avansate de spalare aceasta masina reduce vibratile si zgomotul pe care il face astfel incat zgomotul produs la spalare este de 55 de dB(A) iar zgomotul produs la centrifugare este de 75 dB(A).

vezi

In concluzie LG FH4A8FDH8N este una din cele mai performate masini de spalat automate cu uscator care se comercializeaza in acest moment in Romania si din toate punctele de vedere te va impresiona.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “LG FH4A8FDH8N