Televizorul LG 49UH610V


Televizorul LG 49UH610V
3.9 (78.52%) 27 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru televizorul LG 49UH610V. Televizor LED Smart LG ,cu o diagonala a ecranului de  125 cm, si o rezolutie de 4K Ultra HD.

LG 49UH610V este un televizor  cu o diagonala de 125 cm ( am si eu unu acasa cu aceasi marime a diagonalei si este sufient de mare chiar si pentru o incapere de mari dimensiuni) si o rezolutie 4k Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli.

Din punct de vedere al conectivitatii acest model  LG 49UH610V vine cu 3 mufe HDMI atat de necesare in ziua de astazi si cu un port USB pentru a putea sa redai continut video, audio si foto de pe medii de stocare externe care se pot lega prin USB. Eu personal folosesc un Hard extern pe care o data pe saptamana il „umplu” cu filme si de pe care vizionez intreaga saptamana filme.  Totodata mai are si o mufa pentru cablu de retea dar nu in ultimul rand wi-fi integrat (conectarea la internet se va face foarte simplu , urmand cativa pasi si poti fi conectat la reteaua ta wireless ).

O alta caracteristica importanta pentru acest televizor LG este tehnologia HDR cu care vine. O tehnologie de ultima generatie de care multi afirma ca ar fi cel mai mare pas tehnologic de la tehnologia HD incoace.

Si din punct de vedere al sunetului  LG 49UH610V sta excelent , avand sunet stereo redat de doua difuzoare de inalta calitate de 20 W .

Vezi oferta de pret si specificatiile tehnice pentru televizorul LG 49UH610V aici!!!

LG este unu din cei mai mari producatori de televizoare din luma dar nu sta rau pe nici o piata cand vine vorba despre produse electronice si electrocasnice. Este pe locul doi in clasamente in ceea ce priveste numarul de unitati vandute pe piata televizoarelor. De curand LG a inceput sa produca ecrane OLED care sunt printre cele mai apreciate tehnologii de ecrane din lume ( chiar si cei de la NASA folosesc ecrane LG OLED ). Si cand vine vorba de industria telefoanelor mobile inteligenta LG exceleaza fiind in fruntea clasamentului atat din punct de vedere al unitatilor vandute cat si din punct de vedere al performantelor si calitatii device-urilor sale.

In concluzie televizorul LG 49UH610V este una din cele mai bune solutii de pe piata cand vrei sa alegi un televizor cu o diagonala de 125 si cu o rezolutie 4k Ultra HD. Nici cand vine vorba de partea smart acest televizor nu va face un pas in spate, el exceland si la capitolul televizor smart . Recomand acest televizor atat din punct de vedere al caracteristicilor avansate cat si din punct de vedere al tehnologiilor noi cu care vine dar mai ales datorita unui pret mult mai scazut decat ale altor produse similare ca si caracteristici si performanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *