LG 28TL510V-WZ


Televizor LED LG,cu diagonala de 70 cm, 28TL510V-WZ, si rezolutie HD. Indiferent daca iti doresti un televizor sau un monitor bun, LG 28TL510V-WZ este solutia perfecta.

Rezolutia ecranului HD este de 1366 pixeli pe 768 pixeli pe un ecran cu o diagonala de 28 de inchi sau 70 cm. Suficient de mare pentru un televizor intr-o incapere medie/mica si suficient de mic pentru un monitor.

Ca si tehnologi ale imaginii acesta are:

 • Virtual Surround
 • Triple XD Engine
 • Miracast
 • Black Stabilizer
 • HDCP
 • Flicker Safe – aceasta tehnologie elimina aproape complet palpairea monitorului care provoaca in general oboseala ochilor. Deci poti muncii ore intregi fara sa simti oboseala sau sa te joci cat vrei
 • Plug & Play
 • Posibilitatea montarii pe perete. Acest monitort/televizor ia avantajele ambelor (avantajele pe care le au monitoarele si avantajele pe care le au televizoarele) si din aceasta cauza nu prea o sa intalnesti pe piata monitoare care se pot monta pe perete.

Conectivitate

In ceea ce priveste conectivitatea LG 28TL510V-WZ are tot ce-i trebuie unui monitor dar si unui televizor. El vine cu 2 mufe HDMI (una se poate folosi legandu-l la un calculator/laptop si una pentru legarea la un player , tvbox, consola de jocuri (playstation/xbox) sau receiver de la operatorul de cablu.

 • Un alt aspect tot la capitolul conectivitae este slotul CI+ un slot foarte cautat la toate televizoarele din ziua de astazi. In acest slot se pot baga cartele primite de la operatorii de cablu pentru decodarea semnalului pentru anumite programe platite fara a mai avea nevoie de un receiver extern. LG 28TL510V-WZ are 3 tipuri de tunere DVB-T2 , DVB-C si DVB-S2.
 • Mufa RJ-45- este clasica mufa pentru cablu de retea .
 • 2 mufe USB

Vezi cel mai bun pret pentru LG 28TL510V-WZ aici!!!

Sunet

Si in ceea ce priveste sunetul acest model sta excelent . El vine cu 2 difuzoare de si o putere integrata a difuzoarelor de 10 W.

De ce nu as cumpara acest monitor/ televizor?

Nu as cumpara LG 28TL510V-WZ datorita rezolutiei doar HD -de 1366 pixeli pe 768 pixeli. Pentru un monitor de 70 cm diagonala (28 de inchi) este putin slaba aceasta rezolutie .

De ce as cumpara acest monitor/televizor LG 28TL510V-WZ?

Datorita pretului si a faptului ca poate fi folosit cu usurinta atat ca si monitor cat si ca televizor. Daca esti programator si ai nevoie de un monitor suplimentar din cand in cand LG iti ofera solutia. In momentele in care nu este folosit ca si monitor il poti folosi sa vezi emisiunile tale preferate.

Nu as cumpara LG 28TL510V-WZ datorita rezolutiei doar HD -de 1366 pixeli pe 768 pixeli. Pentru un monitor de 70 cm diagonala (28 de inchi) este putin slaba aceasta rezolutie .

In concluzie LG 28TL510V-WZ are un pret de monitor dar ofera in plus si tunerul tv care il transforma intr-un televizor. Daca ai nevoie de un monitor suplimentar in birou dar de care nu ai nevoie in permananta avand functie de monitor, cand nu ai nevoie de el ca si monitor il poti transforma foarte usor in televizor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *