Smartech LE-4018


Smartech LE-4018
4 (80%) 4 votes

Oferta de pret, descriere , pareri  si specificatii tehnice. Smartech LE-4018  este un televizor ideal , simplu nefiind smart TV cu o imagine spectaculoasa asigurata de tehnologia LED a acreanului si de rezolutia FULL HD de 1920×1080 pixeli.

Din punct de vedere al sunetului acest televizor sta excelent avand doua difuzoare stereo de 20 w putere. Aceste difuzoare iti vor asigura puterea de care ai nevoie chiar si cand vrei sa asculti muzica tare. Vei putea deranja vecinii fara nici un fel de problema chiar daca blocul este bine izolat.

Primul lucru care mi l-a transmis acest televizor a fost ca este ideal pentru hoteluri pensiuni si localuri. La un hotel sau la o pensiune acest televizor cu un pret foarte mic va putea asigura fara nici un fel de problema necesitatile clientilor pentru cateva nopti.

Rezolutia Full HD este o rezolutie impresionanta cu un numar foarte mare de pixeli fata de televizoarele clasice. Primul meu contanct cu rezolutia HD m-a facut sa privesc televizoarele cu totul si cu totul cu alti ochi. De cand am descoperit aceasta rezolutie nu am mai putut efectiv sa ma intorc la televizoarele sau transmisiile clasice.

Din punct de vedere al conectivitatii este la fel de „dotat” ca si un concurent de la firme precum Samsung sau Sony , PAnasonic, Philips sau LG fara sa faca nici un compromis. Este dotat cu 1 port USB la care vei putea lega un HDD extern sau un memory stick de pe care vei putea vizualiza filme , acest model Smartech LE-4018 fiind dotat si cu un player care ruleaza perfect. Astfel vei fi scutit de a cumpara un player de filme extern. Din punct de vedere al conectivitatii prin HDMI (cel mai popular cablu al momentului pentru acest segment) sta deasemenea bine avand 3 mufe HDMI.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Smartech LE-4018 aici!!!

In concluzie Smartech LE-4018 este un televizor foarte ieftin dar de o calitate medie. Experienta de vizionare este foarte buna putand face fata cu brio chiar si in fata unor ochi critici. Desi nu este un brand cunoscut acest televizor se poate remarca prin calitatea materialelor si prin tehnologiile inovatoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *