Televizor LED Smart Sharp, 139 cm, LC-55CUF8472ES, 4K Ultra HD


Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru televizorul LED Smart Sharp LC-55CUF8472ES. Un televizor imens cu o rezolutie 4k Ultra HD care o sa te impresioneza si in acest moment dar si peste cativa ani cand continutul 4k va fi mult mai disponibil. Acest televizor este capabil sa redea o imagine perfecta .

 

Sharp LC-55CUF8472ES este premiat cu Red Dot Design Award – pentru designul sau. Prin urmare este apreciat printr-un premiu iar designul chiar va impresiona de fiecare data cand vom vedea formele sale. Este dotat cu patru picioare cate doua pe fiecare parte ceea ce ii ofera o stabilitate crescuta dar nu face rabat la formele sale aproape de perfectiune.

Daca vrei sa alegi televizorul dupa sunetul scos acest televizor este dotat cu sistem audio Harman-Kardon ( sunt printre veteranii sistemelor audio de pe piata, fiind probabili cei mai cunoscuti si apreciati producatori de sisteme audio de pe glob) de 2 x 10 W si de un subwoofer de 15 W. Este printre putinele televizoare din aceasta categorie de pret care iti va oferi un sunet la o asemenea calitate. Acest televizor cand vine vorba de sunet poate concura fara nici un fel de probleme cu sistemele profesionale de sunet .

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Sharp LC-55CUF8472ES aici!!!

O alta functie foarte importanta pe care acest televizor Sharp o are este conectivitatea cu telefonul sau cu calculatorul tau. Foarte usur de pe un calculator sau un telefon mobil cu sistem de operare Android vei putea trimite continutul media catre televizorul tau.

Televizorul Sharp LC-55CUF8472ES vine cu tunere digitale incorporate DVB-T/T2/C/S/S2 pentru a putea reda fara nici un fel de probleme transmisiile operatorilor de la noi  fie ca vorbim despre RCS RDS , UPS sau altii.

Cand vine vorba despre conectivitate acest televizor depaseste multe televizoare de top. Sharp LC-55CUF8472ES are WI-FI integrat tot ce va trebui sa faci ca sa navighezi pe internet este sa urmezi pasii pentru a te conecta la reteaua wireless disponibila. La capitolul mufe HDMI acest televizor vine cu 3 .  Cand vine vorba sa legam la el dispozitive prin USB acest televizor Sharp iti va oferi din nou 3 mufe prin care poti conecta stick-uri USB sau HDD-uri externe. De pe aceste dispozitive vei putea reda filme avand si un player video incorporat.

Compania producatoare de electrice si electronice Sharp are o reputatie foarte ridicata in Statele Unite ale Americii dar in tara noastra nu a inceput comercializarea produselor sale doar de cativa ani. Datorita intrarii pe piata romaneasca mult dupa alte firme cum ar fi Samsung , Sony , LG , Panasonic sau Philips nu inseamna ca Sharp este o firma care are standarde de calitate mai putin ridicate  sau ca produsele lor nu concureaza cot la cot cu produsele celorlalte firme.

In cocluzie Sharp LC-55CUF8472ES este un televizor imens cu o dimensiune a diagonalei de 139 de cm suficient de mare chiar si pentru un restaurant sau o sala de conferinta dar nu prea mare pentru sufrageria ta , privit chiar de la o distanta mica datorita rezolutiei 4k Ultra HD nu vei putea vedea pixelat. Acest televizor vine si cu un pret foarte scazut fata de modelele similare de la alti producatori,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *