Laptop Dell Inspiron 3593


Laptop Dell Inspiron 3593 cu procesor Intel® Core™ i5-1035G1 pana la 3.60 GHz Ice Lake, ecran 15.6″, Full HD, 4GB de RAM, 1TB hard Disk, NVIDIA GeForce MX230 2GB, Linux, Black

Noua generatie de procesoare ICE LAKE (vezi articol separat aici) va face fata cu brio noilor cerinte atat din punct de vedere al performantei cat si al consumului redus de energie. In cazul de fata procesorul 1035G1 este din seria U care ofera performante crescute in comparatie cu seria Y .

Memorie

Din punct de vedere al memoriei modelul vine cu 4 GB de tip DDR4 si frecventa de 2666MHz. Totodata aceasta placa de 4 GB ocupa doar unu din cele doua sloturi disponibile pe placa de baza deci vei putea adauga memorie suplimentara .

Placa video

Placa video cu care vine Dell Inspiron 3593 este una dedicata deci nu va lua din puterea de calcul a laptopului ( acele laptopuri cu placa video integrata folosesc din memoria RAM a calculatorului ) . Aceasta este nVidia GeForce MX230 cu o capacitate de memorie de 2048 MB adica 2 GB ( memorie de tipul GDDR5).

Conectivitate

Din punct de vedere al conectivitatii modelul Laptop Dell Inspiron 3593 vine pe partea stanga cu

  • Mufa de alimentare
  • Mufa USB C
  • HDMI
  • Mufa pentru cablu de retea
  • 2 USB-uri 3.0
  • Jack pentru casti

Si pe partea dreapta cu

  • USB
  • slot de carduri (SD, SDHC, SDXC)

Majoritatea laptopurilor din ziua de astazi nu mai au unitate optica deci nici acest model Dell nu are.

Vezi cel mai bun pret pentru laptopul Laptop Dell Inspiron 3593 aici!!

Design

Laptop Dell Inspiron 3593 arata elegant si poate fi folosit si pentru intalnirile de afaceri unde vei avea nevoie de un laptop usor si elegant dar te vei putea bucura de intreaga lui putere in special a placii vedeo legand-ul prin mufa HDMI la un monitor extern. Dimensiunile sale sunt de 38 cm x 2.27cm x 25.8cm. Greutatea este de 2.2 Kg deci este un laptop relativ usor care iti va facilita transportarea lui .

Dell

Unu din cei mai importanti producatori de laptori la nivel global care se remarca de zeci de ani prin calitatea produselor sale, prin inovare si tehnologii de ultima ora care functioneaza perfect.

Concluzie

Parerea mea ca este un laptop suficient de mobil (elegant si usor) chiar si pentru intalnirile la clientii tai, dar totodata poate fi folosit si la birou atat legat la un monitor extern cat si solitar, iti va oferii in cele mai multe cazuri puterea de care ai nevoie la un pret foarte bun. Unu din atuurile lui fata de alti competitori din piata este tastatura numerica pe care o are .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *