AEG L99691HWD 1


Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru masina de spalat cu uscator AEG L99691HWD . Masina de spalat rufe cu uscator AEG L99691HWD, motor oko inverter, A, capacitate 9 kg/6 kg, 1600 rpm, alb – argintiu

Aceasta masina de spalat cu uscator AEG L99691HWD este ideala oriunde avand 15 programe de spalat predefinite care acopera o foarte mare parte din situatiile din viata de zi cu zi cum ar fi program de lana, bumbac, sintetice si multe altele.

Tehnologia OptiSense foloseste senzorii inteligenti pentru a optimiza setarile pentru fiecare incarcatura. Astfel, fiecare articol este spalat si uscat perfect.

AEG L99691HWD este o masina de spalat cu uscator deci vei incarca rufele murdare, masina le va spala si le va stoace , iar datorita programelor de uscate si cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie hainele vor iesi uscate din masina te de spalat. Le vei putea pune direct in dulap fara nici un fel de alt proces.

Ca si dimensiuni aceasta masina de spalat cu uscator AEG are dimensiuni normale 87 cm x 60 cm x60.5 cm. In ceea ce priveste designul masina de spalat arata foarte bine si modern avand un buton mare amplasat central si un afisaj ( afiseaza informatiile importante ) in partea stanga sus.

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru masina de spalat cu uscator AEG L99691HWD aici!!

Acest producator de electronice si electrocasnice AEG este unu din cei mai cunoscuti producatori privind calitatea premium din lume. Parintii mei imediat dupa perioada comunista au cumparat un aspirator AEG care functioneaza si in ziua de astazi. Pe langa puterea de aspirare foarte mare, designul care nu este demodat nici in ziua de astazi inca rezista si isi face treaba exact ca in prima zi. De la acest produs pana in ziua de astazi eu am ramas impresionat de calitatea produselor fabricate de acest producator.

In concluzie masina de spalat rufe cu uscator AEG L99691HWD este probabil una din cele mai performante din clasa ei cu o durata de viata foarte mare. Ca si prim avantaj fata de alti concurenti ai acestei masini de spalat cu uscator  este durata de viata si durabilitatea in timp, dar nu in ultimul rand capacitatea de incarcare destul de mare ( 9 Kg) pentru spalare si pentru uscare ( 6kg) .Alta caracteristica pentru care merita cumparata aceasta masina de spalat automata cu uscator este viteza de stoarcere maxima care poate ajunge la valoarea de 1600 rpm( o valoare greu de egalat de majoritatea masinilor de spalat)


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “AEG L99691HWD