Star-Light Professional KSW-Pro1000


Star-Light Professional KSW-Pro1000
4.6 (92%) 15 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru cantarul de bucatarie profesional Star-Light Professional KSW-Pro1000.  Cantar de bucatarie Star-Light Professional KSW-Pro1000, 5 kg, Alb

Star-Light Professional KSW-Pro1000 este un cantar de pucatarie care se poate folosi de la bucataria de acasa pana la bucatoriile restaurantelor de top pentru ca ofera o precizie ridicata iar functionabilitatea lui este  sportita.

Desi multa lume spune ca o bucatareasa priceputa va pune incredintele dupa ochi, acest lucru nu este in totalitate adevarat . Sunt retete de mancare care trebuie respectate cu strictete pentru ca mancarea sa aiba exact gustul care se doreste. Din acest motiv cantarirea alimentelor este foarte necesara. Totodata acest cantar are inclusa functie de masurare a temperaturii , o functie atat de necesara in bucatarie.

Din punct de vedere al dimensiunilor acest cantar Star-Light Professional KSW-Pro1000 are 22 cm x  x 15,3 iar inaltime 2  cm si o greutate de o jumatate de kg pentru o mai usoare manevrabilitate a lui. Din punct de vedere al designului el se va integra perfect in orice bucatarie si va da un plus de tehnologie bucatariei tale.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru cantarul de bucatarie profesional Star-Light Professional KSW-Pro1000 aici!

Brandul Star-Light apartine celui mai mare magazin online din Romania impreuna cu alte marci si a fost creata dupa analize complexe pentru a satisface exact cerinte celor din tara noastra ( desi se comercializeaza si in tari precum Ungaria sau Bulgaria). Din punctul nostru de vedere aceasta marca ofera un raport excelent de pret cu calitatea si multe din produsele lor ii va satisface chiar si pe cei mai pretentiosi.

In concluzie Star-Light Professional KSW-Pro1000 este un cantar profesional de bucatarie care poate fi folosit atat in bucataria ta de acasa cat si in bucatorii ale bucatarilor si chef-ilor celebri . Pretul lui este foarte scazut in comparatie cu alte cantare de bucatarie similare ( profesionale).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *