JY100A/24 INFLUENT ECONOMIC


JY100A/24 INFLUENT ECONOMIC
5 (100%) 1 vote

Hidrofor de mare putere JY100A/24 INFLUENT ECONOMIC 1100W

Hidrofor de mare putere JY100A/24 INFLUENT ECONOMIC 1100W are un rezervor de inalta presiune cu o capacitate de 24 de litri suficient pentru consum casnic si in multe din cazuri si industrial , este ideal pentru alimentarea cu apa a locuitelor fie ca este legat intr-un put , fie este legat pe instalatia locala de apa pentru a marii presiunea existenta. Acest model poate fi montat inclusiv pentru apartamente care au probleme cu presiunea.

Un mare avantaj al modelului ca are inclus presostat, asta inseamna ca chiar daca va trage aer nu se va strica. Alte accesorii cu care vine insotit sunt furtun flexibil care face legatura intre vas si pompa, vasul de expandiune de 24 de litri  si manometru. Contine tot ce ai nevoie pentru casa ta.

 

Hidrofor de mare putere JY100A/24 INFLUENT ECONOMIC are o putere de 1100 W si se alimenteaza de la prizele normale de 220 V. Temperatura maxima de lucru este de 60 grade.

Cand vine vorba de performante acest model nu sta rau deloc avand un debit maxim de apa de 3300 l/h . Inaltimea de refulare maxima este de 46 m iar adancimea de ansortie este de 9 m. Presiunea pe care ti-o poate oferii el este de 2,8 bari.

Din punct de vedere al aspectului hidrofor de mare putere JY100A/24 INFLUENT ECONOMIC  sta excelent fiind vopsit albastru el poate fi montat chiar si in locuri in care este la vedere. Dimensiunile lui exterioare sunt de 43.5 cm lungime, 19 cm latime si 21 cm inaltime. Totodata acest hidrofor cantareste 18 kg , o greutate suficient de mica pentru o manipulare usoara

Cel mai bun pret, pareri pentru hidroforul JY100A/24 INFLUENT ECONOMIC aici!!

Un mare plus pe care il are acest model de hidrofor este ca  majoritatea clientilor lui sunt foarte multumiti atat de caracteristicile pe care acesta le ofera cat si pentru calitatea buna de fabricare.

Ca si concluzie  pentru hidrofor de mare putere JY100A/24 INFLUENT ECONOMIC il recomand cu incredere celor care vor un hidrofor ieftin cu o putere de suficient de mare pentru o folosinta casnica, si nu numai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *