Drona Parrot Jumping Race Jett Zone


Drona Parrot Jumping Race Jett Zone
5 (100%) 1 vote

Cel mai bun pret , pareri si specificatii tehnice pentru Drona Parrot Jumping Race Jett Zone. Nu este o drona conventionala care poate doar zbora , de fapt nici nu zboara , dar este capabila de niste sarituri care pot concura oricand cu zborul unor drone de calitate mai slaba.

Aceasta Drona este de fapt o masina cu telecomanda pe doua roti capabila sa sara pana la aproape 1 m datorita piciorului din spate, Pe langa ca te poti distra de minune cu ea datorita acrobatiilor care le poate face poti privi toata actiunea direct pe ecranul telefonului tau mobil iar controlul dronei il vei face de asemenea de pe telefonul mobil.

Controlul este simplu vei putea face o multime de cascadorii cu aceasta „robo masina” Drona Parrot Jumping Race Jett Zone  cu salturi inalte intoarcere de 360 de grade in toate partile si cu o viteza de pana la 13 km/h pe care o poti atinge cu ajutorul functiei BOOST din aplicatia mobila.

Drona Parrot Jumping Race Jett Zone. poate fi folosita si pe post de statie emisie receptie avand montat un difuzor si un microfon. Aceasta facilitate te poate duce in camera parintilor, copiilor sau fratilor si sa le transmiti un mesaj sau un sunet predefinit deja de cei de la Parrot.

Camera de filmat/ fotografiat nu este cea mai performanta dar este capabila sa fotografieze si sa filmeze la o rezolutie de 640 x 480 pixeli. Imaginile si filmuletele se pot stoca pe memoria interna a dronei care are capacitate de 4 Gb suficienta pentru o multime de poze si filmulete.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona Parrot Jumping Race Jett Zone aici!!

Controlul se poate face conectand Drona Parrot Jumping Race Jett Zone la un telefon mobil atat cu Android cat si cu iOS . Exista pentru ambele sisteme de operare aplicatie gratuita cu care poti sa controlezi drona fara nici un fel de probleme.

 

 

Parrot in opinia mea este firma producatoare de drone care imi inspira cea mai mare incredere dupa cei de la DJI. Sunt multi producatori de drone bune si la preturi acceptabile ( cum ar fi JJRC , Evolio sau Archos ) dar cei de la Parrot pe mine personal m-au convins de mult de calitatea produselor sale.

In concluzie Drona Parrot Jumping Race Jett Zone. este un nou tip de drona care nu zboara , o poti doar pilota pe pamant sau poti executa salturi inalte peste obstabole . Datorita rotilor mari ii ofera o stabilitate marita iar viteza maxima pe care o poti atinge pilotand aceasta drona este de 13km/h. Aceasta drona are o calitate peste medie a fabricatiei si poate fi jucaria perfecta atat pentru un copil cat si pentru un adult mai jucaus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *