Dirt Devil Joker M696


Dirt Devil Joker M696
5 (100%) 2 votes

Este unu din cele mai vandute aspiratoare verticale din aceasta perioada datorita calitatii sale peste medie, garantiei din punct de vedere al producatorului (Dirt Devil fiind un producator cunoscut din domeniul aspiratoarelor) si datorita functionalitatii sale extinse.

Acest aspirator are o greutate de doar 2.8 kg ceea ce il face foarte usor de manevrat chiar si de o femeie . Aceasta greutate daca stam sa analizam este greutatea pe care aparatul meu foto impreuna cu obiectiv o are fara sa mai iau in calcul geanta aparatului :)).

Spre deosebire de alte aspiratoare cu cablu acest aspirator Dirt Devil Joker M696 are acumulator care se incarca si nu vei mai fi incurcat de cablu in momentul aspirarii. Autonomia de aspirare in momentul in care acest aspirator este incarcat complet este undeva la 19 minute o autonimie perfecta pentru a iti duce la bun sfarsit treaba.

Este usor, il poti lua cu tine oriunde fara sa fi dependent de o priza sau sa fi incurcat de cublu iar la exterior arata extraordinar. Liniile imbina imaginea clasica a a unui aspirator cu imaginea moderna si va impresiona musafirii care il vad.

Sistemul Cyclonic il va face perfect pentru suprafetele dure iar functia lui Turbo il va face ideal si la un covor cu „par” lung. Acest aparat aspira perfect si uscat, adica nu foloseste apa in procesul de aspirare.

Dirt Devil Joker M696 nu foloseste sac pe care trebuie sa-l schimbi cand „ti lumea mai draga”. El are un recipient cu o capacitate de 0.5 l care este suficient de mare pentru nevoile de zi cu zi. Acest recipient se poate goli si spala cu usurinta fara a fi nevoie de altceva.

 

 

Oferta de pret si date tehnice pentru Dirt Devil Joker M696 aici !!!

Dirt Devil este unu din cei mai importanti producatori din domeniul curateniei si in special al aspiratoarelor. Aceasta firma activeaza in acest domeniul de 100 de ani si nu a impresionat negativ niciodata. Cu pasi marunti acest producator a ajuns printre cei mai importanti producatori de aspiratoare si au o gama foarte variata . Din punct de vedere al calitatii acest Dirt Devil sta excelent dar nici din punct de vedere al inovatiei nu are minusuri. Ei se remarca si cu cateva modele de roboti pentru aspirat cum este si modelul Dirt Devil Spider M607 prezentat de mine intr-un articol . Acest robot de aspirat este capabil sa aspire mai multe tipuri de suprafete cum ar fi: gresie, parchet, mochete si covoare si are o autonomie de o ora. ‘

In concluzie Dirt Devil Joker M696 este la acest moment aspiratorul cu cel mai bun raport pret calitate de pe piata si impresioneaza atat prin tehnologiile folosite cat si prin durabilitatea motorului. Greutatea lui il face usor de manevrat iar puterea de aspirare este foarte potrivita pentru orice casa sau spatiu comercial.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *