Drona JJRC X6 Tarantula | H16-5D | Wide-Angle Camera HD 5.0 MP


Drona JJRC X6 Tarantula | H16-5D | Wide-Angle Camera HD 5.0 MP
4 (80%) 2 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru drona JJRC X6 Tarantula | H16-5D | Wide-Angle Camera HD 5.0 MP . Aceasta drona are un timp de zbor de circa 7 minute iar timpul de incarcare comleta este de 150 minute.

Cel mai important avantaj al acestei drone  JJRC X6 Tarantula , H16-5D este zborul , de fapt pentru asta cumparam o drona. Aceasta drona de la JJRC zboara impecabil, este capabila de rasturnari si invartiri la 360 de grade iar stabilitatea si viteza sunt peste medie. Distanta la care aceasta drona poate zbura fata de locul de unde este controlata este de circa 300 de metri ( o distanta foarte mare) .

Ca si aspect aceasta drona arata parca din viitor si va uimi pe toti cei care o privesc. Eu personal privind-o am fost dus cu mintea intr-un viitor mai indepartat in care noi (pamantenii) cu alte civilizatii extraterestre vom traii impreuna si v-am naviga prin spatiu fara nici un fel de restrictie. Totodata pe timp de noapte aceasta drona va impresiona chiar daca distanta pana la ea este mare , avand montate cateva luminite care ii vor da o senzatie de spectacol.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru JJRC X6 Tarantula , H16-5D aici!!

Telecomanda dronei  JJRC X6 Tarantula , H16-5D este special conceputa pentru un control foarte usor si pentru a facilita zborul de calitate si pentru a il face pe „pilot” sa o controleze cat mai usor si simplu dar totodata sa poata fi capabil de chesti complexe.

Conectivitatea cu acest model este prin Wireless si prin Bluetooth . Vei putea sa te conectezi cu dispozitive mobile ( telefoane si tablete) care au sistem de operare Android sau iOS.

JJRC X6 Tarantula , H16-5D are montata o camera video sport care este inclusa in acest pachet si care are un senzor de 5 Mp. Pe langa senzorul de 5 Mp aceasta are lentila Wide-Angle ceea ce o face sa aiba un unghi vizoal foarte larg. Totodata aceasta camera este capabila sa filmeze fara probleme in format FullHD . Inregistrarile vor fi salvate in formate AVI sau MOV.

 

JJRC este o firma producatoare de jucarii in general jucarii care zboara (elicoptere si drone ) dar nu in ultimul rand masinutele cu telecomanda sau tancuri care are un renume la nivel mondial.. Dronele produse de ei sunt cele mai apreciate de micuti iar pretul este unu scazut. In acest moment sunt printre primii producatori de drone pentru copii la nivel mondial si impresioneaza in continu prin tehnologii noi , prin calitatea produselor sale  si prin preturi scazute.

In concluzie Drona JJRC X6 Tarantula | H16-5D | Wide-Angle Camera HD 5.0 MP  este o drona la un pret bun cu o camera incorporata de 5 MP cu unghi wide ceea ce permite imagini la un unghi foarte cuprinzator , telecomanda vine insotita cu un ecran care afiseaza informatiile necesare zborului iar zborul este unu foarte usor si spectaculos totodata.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *