Drona JJRC H6C – camera video HD, RC quad-copter


Oferta de pret, pareri , opinii si specificatii tehnice pentru drona  JJRC H6C – camera video HD, RC quad-copter . Este un produs din clasa medie a celor de la JJRC , de dimensiuni mici ( este minuscula aceasta drona) si cu o camera video HD inclusa.

In pachetul pe care in primesti cu Drona JJRC H6C – camera video HD, RC quad-copter vei primii : manual in limba engleza, drona dotata cu camera video HD , radiotelecomanda,  acumulatorul dronei , incarcatorul , un card SD de 2 Gb, un card reader , protectie drona si 4 elici. Acesta este un pachet complet pentru a te bucura de ea nefiind nevoit sa mai achizitionezi ceva suplimentar.

Drona zboara bine, la distante de pana la 150 metri fata de radicomanda , fiind o distanta foarte mare pentru o drona asa micuta si cu un asemenea pret . Zborul poate dura in general in jur de 7 minute datorita acumulatorului de 350mAh .

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona JJRC H6C – camera video HD, RC quad-copter aici!

Aceasta drona este destinata in general copiilor sau tenerilor sub 18 ani si este ideala pentru pentru distractia si recrearea lor. Toate functiile sunt foarte in regula, zborul poate fi unu revigorant , radiocomanda arata asemanator cu o maneta de xbox si dupa un scurt timp vei putea sa te concentrezi la zbor si nu la butoanele pe care trebuie sa le apesi fiind foarte ergonomic contruita. Aceasta radiocomanda este dotata si cu un display care iti va afisa informatiile necesare zborului .  Totodata aceasta drona vine cu senzor giroscopic pe 6 axe ceea ce ii confera o stabilitate crecuta si evita dezechilibrarea dronei.

 

 

 

 

JJRC este o firma producatoare de jucarii in general jucarii care zboara (elicoptere si drone ) dar nu in ultimul rand masinutele cu telecomanda sau tancuri care are un renume la nivel mondial. Aceasta firma a demonstrat deja ca sunt capabili sa faca si drone foarte performate capabile sa ajunga sus in clasamente de top dar totodata sa faca si drone foarte ieftine care zboara decent si au caracteristici de clasa medie. Din punctul meu de vedere este producatorul cel mai potrivit pentru copii sub varsta de 16-17 ani.

Drona JJRC H6C – camera video HD, RC quad-copter cu telecomanda este una din cele mai accesibile drone de pe piata, are un controler usor de folosit cu functiile importante la indemana si este dotata cu o camera video HD care este capabila sa surprinda imagini din unghiuri imposibile pana la aparitia dronelor.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *