Drona JJRC H32WH


Drona JJRC H32WH
3.7 (73.33%) 3 votes

O drona la un pret foarte bun cu o autonomie foarte buna comparabila cu DJI Phantom , daca vrei sa cumperi o drona pentru copilul tau …sau pentru copilul din tine la un pret acceptabil aceasta este drona ideala, fara sa scoti o avere din buzunar .

Aceasta drona  Drona JJRC H32WH vine insotita cu o camera video care poate filma la o rezolutie HD de 1280X720 pixeli si poate transmite aceste imagini instant catre un telefon mobil pe o distanta de 50 m.

vezi

Distanta maxima de zbor fata de locul din care o controlezi este de 200 m, dar probabil ca functioneaza ideal la 150 m. In specificatiile producatorului am vazut in unele locuri si 150 de m, deci probabil la aceasta distanta functioneaza ideal.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona JJRC H32WH aici!!!

drona-jjrc

Greutatea dronei este de doar 58 grame , asta fiind un avantaj pentru ca motoarele folosesc mai putina energie electrica pentru a ridica drona prin urmare autonomia de zbor este mai buna. La capitolul dimensiuni exterioare aceasta drona are  14 cm x 14 cm x 3.5 cm.

Timpul de zbor pentru acesta drona este de 7 minute , un timp foarte bun pentru o drona iar perioada de incarcare completa a bateriei este de 60 minute. La prima vedere timpul de zbor ni se pare scurt dar facand o analiza si la restul dronelor de pe piata, chiar si drone de cateva zeci de ori mai scumpe, ajungem la concluzia ca este un timp perfect .

Datorita giroscopului pe 6 axe cu care aceasta drona vine insotita, ea isi poate pastra altitudinea constanta fara sa aiba oscilatii . Manevrabilitatea este de asemenea foarte buna si se poate controla excelent.

jjrc

O alta functie care merita amintita este aceea de aterizare automata. Drona aterizeaza singura incet iar in momentul in care a ajuns la sol isi opreste singura elicele. Si aceasta functie este perfect optimizata pentru o experienta mai buna la aterizare.

Functia de conectare cu telefonul mobil este una din plusurile importante, aceasta functie ajutand la vizualizarea filmarii in timp real.

Camera video sport cu care vine insotita drona filmeaza decent la o rezolutie HD , o rezolutie ideala pentru continut video de calitate buna. Trebuie luat in calcul ca cea mai ieftina camera video sport probabil costa cat aceasta drona complet.

vezi

In concluzie Drona JJRC H32WH este o drona cu un pret acceptabil care ofera functie de aterizare automata , care oferta giroscop pe 6 axe pentru o stabilitate sporita si pentru ca aceasta drona sa-si poata pastra altitudinea fara nici un fel de probleme si mai ofera si o camera video care filmeaza HD inclusa in pachet. Toate acestea la un pret pe care il are o masina cu telecomanda. Autonomia de zbor de asemenea este foarte buna. Daca dispuneti de un buget limitat si va doriti o drona cu camera video inclusa este cea mai buna afacere pe care o puteti face.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *