Drona JJRC H26WH


Drona JJRC H26WH
4.5 (90.67%) 15 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru deosebita drona cu camera live produsa de cei de la JJRC. Drona JJRC H26WH camera cu transmisie live pe smartphone, altitudine automata.

Telecomanda dronei  JJRC H26WH este dotata si cu un suport pentru telefonul mobil, Pe acest suport vei putea pune un telefon cu Android sau iOS capabil sa transmita imagini live de pe drona. Cu radiocomanda vei putea controla drona iar pe ecranul telefonului tau vei vedea imagini transmise in timp real de catre aceasta.

Drona JJRC H26WH este capabila sa zboare la o distanta de aproximativ 300 de metri fata de locul de unde este drona controlata, o distanta foarte mare pentru dronele din aceasta categorie. Camera de filmat este asezata pe un suport capabil sa se invarte pe doua axe astfel oferindu-ti posibilitatea sa intorci camera din radiocomanda pentru a „vedea” ceea ce doresti.

Totodata aceasta drona JJRC H26WH este dotata cu senzor giroscopic pe 6 axe pentru o experienta de zbor imbunatatita si pentru a ii asigura o  stabilitate marita in timpul zborului. Drona este dotata cu baterii de 1200mAh pentru a putea sa-i asigure o autonomie de zbor de pana la 8 minute fiind o drona de dimensiuni mai mari. Dimensiunile dronei sunt 45,5cm x 45,5cm x 18 cm.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona JJRC H26WH camera cu transmisie live pe smartphone, altitudine automata aici!! 

JJRC este unu din cei mai importanti producatori de drone din lume in acest moment. Calitatea produselor sale este destul de buna, materialele folosite sunt de buna calitate iar pretul este mult sub cel al altor producatori. Totodata inovatia nu lipseste din produsele celor de la JJRC, avand tehnologi comparabiule cu cele ale dronelor de top.

Pachetul cu  care vine aceasta drona include tot ce ai nevoie pentru zbor si include: drona JJRC H26WH, Camera cu Wifi , Radiocomanda , Acumulator 7.4V 1200mAh Lipo,  Incarcator acumulator USB , Protectie elice 2x,  Elice suplimentar , Suport telefon , Surubelnita si nu in ultimul rand Manualul (care recomand sa fie citit inainte de a zbura)

 In concluzie drona JJRC H26WH este dotata cu o camera capabila sa  cu transmita  live pe smartphone, dar si de un zbor si o experienta de zbor la o calitate ridicata. Este probabil cea mai performanta drona de la JJRC si ofera de la stabilizator de zbor pana la camera incorporata si o experienta de zbor usoara si simpla chiar si pentru copii neexperimentati. Din punctul meu de vedere aceasta este una din dronele de pe piata noastra care merita acesti bani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *