Drona JJRC H23W Wifi 2 in 1


Drona JJRC H23W Wifi 2 in 1
5 (100%) 3 votes

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona JJRC H23W Wifi 2 in 1. O drona buna care poate fi si masinuta cu telecomanda  care are inclusiv o camera foto/video incorporata si capabila sa trasmita imagini live pe telefonul tau.

Este o drona perfecta pentru acrobatii aeriene , Drona JJRC H23W Wifi 2 in 1 fiind capabila sa faca intoarceri de 360 de grade fara nici un fel de probleme. Pentru aceia dintre noi care sunt atrasi si de spectacol si nu doar de un zbor lin „de agrement” aceasta drona poate satisface nevoiile.

In pachet o sa primim o drona capabila sa zboare dar in acelasi timp dotata cu roti pentru deplasarea terestra cu o telecomanda pe care iti vei putea atasa telefonul mobil (care se poate „lega” cu drona si viziona in timp real imaginile din fata dronei) si nu in ultimul rand cu o camera de actiune care poate atat filma cat si fotografia imagini dintr-o perspectiva diferita de ceea ce eram noi obisnuiti in ultimul timp.

Drona JJRC H23W Wifi 2 in 1 include si cateva lumini montate pe partea de jos a ei pentru a o putea vedea pe timp de noapte montate la fel ca neoanele pe masinile tunate. Atat in aer cat si la sol aceste lumini iti vor crea o impresie mai spre viitor.

Distanta de zbor a acestei drone fata de locul de unde o controlezi este de maxim 200 de metri , o distanta foarte mare avand in vedere ca o casa cu etaj are in general 6 metri.

Bateria este una de :3.7V, 750mAh care asigura un zbor de circa 7 minute iar timpul de incarcare completa este de 60  de minute.

JJRC este o firma care se remarca de ceva timp pe domeniul dronelor , a elicopterelor de jucarie si a masinutelor cu telecomanda. Aceast brand surprinde cu fiecare produs lansat de calitatea , tehnologiile noi si pretul scazut al produselor sale. Am mai scris articol si despre alta drona „buna” produsa de ei si il poti gasi aici! Principale lor produse sunt dronele si chiar se pricep la asta deci recomand aceasta firma cu caldura.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona JJRC H23W Wifi 2 in 1 aici!

In concluzie Drona JJRC H23W Wifi 2 in 1 este o drona cu telecomanda, la care te poti conecta cu telefonul mobil pentru a vedea live ce surprinde camera video cu care vine in dotare, Aceasta drona este printre putinele de pe piata care le poti folosi si ca si masinuta , si nu orice fel de masinuta una capabila sa filmeze  si chiar sa isi ia zborul fara nici un fel de problema. Din punctul nostru de vedere la acest pret este unu din dronele care merita pana la ultimul leut atat din punct de vedere al calitatii peste medie cat si din punct de vedere al experientei de zbor, sau a experientei de condus. Pentru cei care nu sunt dispusi sa cheltuie peste 2000 de lei pe o drona aceasta este una din dronele cele mai protrivite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *