iRobot Scooba 450


iRobot Scooba 450
5 (100%) 3 votes

Acest robot pentru curatenie este perfect pentru suprafete tari ca parchetul sau gresia . El va curata impecabil fara sa fie nevoie de implicarea ta in procesul de curatare.

iRobot Scooba 450 este un robot care iti va curata pardosalea folosind o perie care se invarte pana la 600 rpm. Aceasta perie aduna toata murdaria intr-un recicipient cu apa pe care acest robot il are.

Incarcarea la iRobot Scooba 450 se va face pe un stand special pentru acesta. Cand treaba este gata se va luat acest robotel de curatenie si se va pune pe standul de incarcare. Tot ce trebuie sa faci in momentul in care il parnesti este sa umpli rezervorul cu apa si si -l pui in incaperea care trebuie curatata.

O multime de senzoni monitorizeaza in permanenta zona care trebuie curata si iRobot Scooba 450 calculeaza de 67 de ori pe secunda ruta cea mai optima pentru o caratare cat mai eficienta. Robotii de curatenie fabricati de iRobot sunt folositi in peste 10 milioane de gospodatii din intreaga lume. Faptul ca acesti roboti sunt folositi in atatea gospodarii poate spune multe. Spune faptul ca acesti roboti sunt cu adevarat eficienti  si te ajuta la eficientizarea timpului tau liber . Cred cu tarie ca asemenea roboti vor fi folositi de toata lumea intr-un viitor apropiat.

Acest robot are doua moduri de curatenie, primul mod este folosit pentruzone mai mici de circa 14 metri patrati iar durata programului de curatenie este de 20 minute. Al doilea mod este pentru suprafete mai mari de circa 28 de metri patrati iar timpul necesar pentru o asemenea suprafata este de 40 de minute.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru iRobot Scooba 450 aici!!!

Ca si mod de operare acest robot are doua faze. Prima faza este aceea de a matura si a prespala suprafata . A doua etapa a acestui robot  aspira mizeria lichida intr-un compartiment special destinat acesteia si usuca suprafata. Va ramane suprafata perfect curata.

Aspectul lui esterior te duce cu gandul la viitor dar totodata nu este chicios si prea incarcat de butoane. Arata simplu si elegant si arata exact asa cum ar trebui sa arate un robot destinat curateniei.

Am facut o cercetare cu privire la firma producatoare iRobot care a luat nastere cand trei persoane de la MIT (Massachusetts Institute of Technology) si-au propus sa aplice tehnologiile invatate si testate in domeniul roboticii in viata de zi cu zi. Aceasta firma a ajuns astazi sa fie un jucator destul de mare cand vine vorba de masinarii robotizate dar probabil cel mai mare aport pe lare l-a avut pentru omenire este robotul tactil produs de ei pentru cautarea minelor . Este o firma destul de recunoscuta pe domeniul roboticii pe toate domeniile dar exceleaza si in domeniul curateniei. DIn gama de roboti de curatenie se numara ” aspiratoarele „: iRobot Roomba 782 si iRobot Roomba 651 , iar pe domeniul de „mop” : iRobot Braava Jet 240

In concluzie iRobot Scooba 450 este un robot perfect cu capacitatea de a matura si prespala cu apa dupa care de aspirare si uscare a suprafetei din pardoseaua ta. Robotii de curatenie produsi de  iRobot sunt folositi in peste 10 milioane de gospodarii pe intreg globul ceea ce spune multe despre calitatea si folosinta lor practica in viata de zi cu zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *