Drona smart Evolio iFly Pro


Drona smart Evolio iFly Pro
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret si descriere pentru drona smart Evolio iFly Pro  . Descriere completa , experienta de pilotaj si date tehnice.

Lumea se schimba iar noi suntem in ea . Evoluam pe zi ce trece tot mai repede si in zilele noastre este deja ceva aproape normal sa ai o drona. Pana acuma cativa ani pentru a realiza un film cu efecte speciale si cadre filmate din aer era nevoie de elicopter iar bugetele filmelor erau enorme pentru a obtine un rezultat echivalent cu ce poate face astazi un copil de 12 ani cu o drona. Deja filmuletele cu drone sunt obisnuite iar dupa cum stim pe piata sunt chiar si drone care odata decolate te vor urma si te vor filma indiferent unde mergi.

Drona smart Evolio iFly Pro poate zbura la o distanta maxima de 150 de metri de unde se afla controlerul ( sa tineti cont ca un bloc cu 10 etaje are in jur de 30 de metri) iar timpul de zbor oferit de baterie este in jur de 10 minute ( un timp excelent in comparatie cu alte drone din acest segment de pret)

Dimensiunile esterioare sunt 540 mm pe 540 mm iar greutatea fara camera video atasata este de fix o jumatate de kg.

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru drona aici!!

Pentru a zbura cu aceasta drona tot ce trebuie sa faci este sa o atunci in sus iar Evolio iFly Pro datorita giroscopului pe 6 axe si tehnologiilor smart avansate cu care vine insotita se va stabiliza si va „pluti ” lin. Din acel moment nu va mai trebui decat sa o „pilotezi” unde  si cum vrei. Manevrabilitatea este simpla atat pentru un adult cat si pentru un copil care piloteaza prima data aceasta drona.

 

Evolio este un brand detinut de o companie romaneasca numita TELEVOICE. Acest brand s-a remarcat de cativa ani atat prin calitate cat si prin preturi scazute . Au inceput activitatea cam acuma 10 ani si are o ascensiune impresionanta. Obiectivul acestei companii romanesti este sa ajunga numarul unu in Romania si in Europa de est. Aceast obiectiv tinand cont de ascensiunea acestei firme, de calitatea si inovatiile aduse este posibil de realizat. Acest producator de electronice fabrica si comercializeaza o gama larga de produse cum ar fi:  ceasuri inteligente, drone, tablete,  camere sport , gps-uri si chiar si smart scooter  ( dispoziteve de deplasare atat de moderne in zilele noastre). In ceea ce priveste dronele aceasta companie face treaba foarte buna si poate concura cu cei mai mari producatori de drone de la nivel mondial de la cot la cot fara nici un fel de problema.

In concluzie Drona smart Evolio iFly Pro este o drona cu un pret accesibil pentru oricine la care ai posibilitate sa-i atasezi o camera sport, atat de la alti producatori cat si trei modele produse de evolio. Manevrabilitatea este excelenta , se pot efectua chiar si intoarceri la 360 de grade in zbor fara nici un fel de problema  iar bateria are o durata de viata suficient de lunga pentru a putea surprinde o multime de cadre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *