Liebherr ICBN 3356


Liebherr ICBN 3356
4.3 (86.67%) 3 votes

Una din cele mai performante combine frigorifice incorporabile de pe piata, si nu in ultimul rand o combina frigorifica „Germana” si din punct de vedere a originii producatorului cat si a calitatii sale .

Afla specificatii tehnice si OFERTA DE PRET pentru Liebherr ICBN 3356

Liebherr ICBN 3356 este o combina frigorifica fabricata perfect pentru oameni care se respecta si isi doresc produse din categoria premium, si pentru care calitatea este mai importanta decat pretul. Cumparatorii acestui model de combina frigorifica se aseamana cu proprietarii de Maybach .

vezi

Una din caracteristicile cele mai de luat in seama la aceasta combina frigorifica este clasa energetica A+++ . Prin aceasta caracteristica acest frigider consuma semnificativ mai putin decat un model similar din clasa energetica A++.

2liebherr

 

Aceasta combina frigorifica are o inaltime de 178 cm care pentru mine este inaltimea ideala . O inaltime mai mare poate pune probleme persoanelor scunde sau de inaltime medie la matipularea mancarii de pe rafturile superioare. Greutate  pe care Liebherr ICBN 3356 o are este de 70.9 kg dar impreuna cu pachetul complet in care vine are inca 3,8 kg in plus.  Dimensiunile acestei combine frigorifice sunt : 1,829.0 / 572.0 / 622.0 mm . Oricum cei care vor cumpara aceasta combina frigorifica probabil isi vor face mobila in jurul acesteia, fiind  o combina frigorifica incorporabila.

           Principalele functii si calitati pentru  Liebherr ICBN 3356

 

 BioFresh–  de fapt reprezinta sertarele din frigider care au calitatea de a pastra mai mult timp fructele si legumele proaspete. Cu o temperatura in jur de zero grade si cu un flux de aer controlat aceste compartimente sunt perfecte pentru fructe si legume.

No Frost – este tehnologia care face racirea cu un flux de aer rece pe care frigiderul il controleaza perfect pentru a pastra cat mai mult timp proaspetimea mancarii.

 DuoCooling – se bazeaza pe doua circuite diferite de aer, unul destinat zonei de frigider si unul pentru zona de congelator. Prin aceasta tehnologie se controleaza mai exact fluxurile de aer pentru a eficientiza racirea si pastrarea produselor.

SoftSystem – Este sistemul celor de la Liebherr care ajuta la inchiderea usii . Acest sistem permite inchiderea automata a usii care este deschisa la un unghi de maxim 30 de grade.

Tehnologie de iluminare cu LED pentru congelator – Este iluminat si congelatorul cu tehnologie LED pentru a asigura cea mai buna vizibilitate .

vezi

Ca si firma, Liebherr este unu din cei mai buni producatori de frigidere la nivel mondial . Este recunoscut in industria aparatelor frigorifice unde opereaza din anul 1954 prin calitatea sa exceptionala. Liebherr este o firma cu origine Germana care are la nivel mondial peste 41000 de angajati.

In concluzie, Liebherr ICBN 3356 este un model premium destinat celor care cred ca calitatea produselor este cea mai importanta si fac compromisuri din acest punct de vedere pentru a pastra acesta calitate la standarde inalte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *