Liebherr ICBN 3314


Liebherr ICBN 3314
5 (100%) 2 votes

Avantajul principal al frigiderului Liebherr ICBN 3314 este calitatea sa premium care reflecta perfect imaginea clasica a produselor germane ( cand ne gandim la produse Germane ne gandim la cea mai inalta calitate) dar nu in ultimul rand eficienta de energie si ergonomia acestui model.

 Afla mai multe specificatii tehnice si OFERTA DE PRET pentru Liebherr ICBN 3314

Este un frigider incorporabil in majoritatea cazurilor se integreaza in mobila iar usa se va acoperi cu materialul din care este facuta si mobila. Asta ii va da un plus de eleganta bucatariei tale si nu va fi frigiderul de obicei alb sau gri in contrast cu toata bucataria.

Liebherr ICBN 3314 este un frigider cu o capacitate  de  237 litri din care 175 l capacitate neta a frigiderului iar 62 l capacitatea congelatorului. Congelatorul are 3 sertare  care asigura o incarcare optima si sunt foarte bine asezate pentru a ajuta la atingerea celei mai bune ergonomi a spatiului interior.

vezi

Din punct de vedere energetic acest frigider este in clasa A ++ ceea ce ii ofera o economie substantiala a energiei electrice fata de modelele din categoria energetica A+.

Tehnologia NO-FROST este imbunatatita fata de alti producatori de aparate frigorifice pastrand mancarea mai multa vreme proaspata dar totodata tinand consumul energetic la un nivel destul de scazut.

Functia Vario Space a congelatorului prin tehnologia SmartFrost a celor de la Liebherr ingheata mai rapid si ajuta la reducerea ghetii, ceea ce face ca dezghetarea alimentelor sa fie mult mai simpla si rapida.

liebherr

Liebherr este unul din producatorii cei mai buni in segmentul aparatelor frigorifice din lume. Desi majoritatea nu am auzit desprea aceasta companie , ea este de origine din Germania, si-a inceput activitatea in anul 1949. In 1954 a inceput fabricarea aparatelor frigorifice si de atunci pana in prezent sunt consecventi in calitatea inalta a produselor sale. In prezent Liebherr produce in general aparate frigorifice in segmentul premium iar clientii companiei, in general , sunt foarte multumiti. Aceasta companie are la nivel mondial 41 500 de angajati ( cat un oras de dimensiuni medii din Romania ) impartiti pe mai multe divizii .

vezi

Marca Liebherr este o marca pentru clienti cu pretentii care isi doresc o calitate superioara atat in ceea ce priveste produsele cat si ceea ce priveste modul lor de viata. Eu personal apreciez aceasta marca si cumparatorii de produse Liebherr in ochii mei au un plus de valoare.

In concluzie daca iti permiti acest frigider nu ezita si cumpara-l pentru ca nu te va dezamagii si nu vei avea nici un fel de regret in viitor cu privire la el.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *