Hyundai HY WM6100


Afla oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru masina de spalat rufe, Hyundai HY WM6100, Alba , display LED, 6kg, Cls.A++, 1000 rpm, Incarcare Frontala, Programe:15 .

Hyundai HY WM6100 este o masina de spalat alba eleganta cu un buton rotativ capabil sa selecteze programul de spalare care arata simplu si bine si se poate integra cu succes in orice baie, spalatorie sau bucatarie lasand o senzatie de calitate. Totodata este dotata cu un afisaj de tip LED pe partea frontala, deasupra gurii de incarcare.

Din punct de vedere energetic Hyundai HY WM6100 este in clasa de eficienta energetica A++ deci va avea un consum foarte redus de energie electrica.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Hyundai HY WM6100 aici!!

Aceasta masina de spalat vine cu 15 programe gata configurate de inginerii de la Hyundai pentru a acoperii cat mai multe nevoi. Printre aceste programe se numara : Programul Rapid ( un program de 30 minute care se foloseste cu predirectie la hainele nu foarte murdare sau patate) , programul lenjerie, programul bumbac, programul jeans (dedicat articolelor din blugi) , program lana (dedicat tesaturilor din lana sau apropiate ca structura ), sintetice, usor de calcat (program special creat pentru a sifona cat mai putin tesaturile), centrifugare delicata (program in care masina de spalat centrifugheaza la o viteza mai mica pentru a proteja hainele), centrifugare intensiva ( exact in celalalt pol al programului centrifugare delicata, acest program centrifugheaza la viteza maxima pentru ca hainele sa fie cat mai stoarse), program colorate (program pentru tesaturile colorate),  program consum redus de energie ( acest program face o spalare cat mai eficienta energetic incercand sa nu renunte la eficienta de spare, dar cu siguranta va creste timpul de spalare destul de mult), program matase / perdele, program mix, program delicate ( destinat tesaturilor delicate, program sport (destinat articolelor sport in general a tesaturilor textile si nu numai). Dupa cum vedeti mai sus cei de la Hyundai au incercat sa acopere cu programele configurate de ei o cat mai mare parte a nevoilor de zi cu zi .

Marca Hyundai este una din cele mai mari marci producatoare de electronice si electrocasnice la nivel mondial . Aceasta marca are ca obiect principal de activitate inclusiv productia de masini. La capitolul masini se pricep foarte bine si au urcat pe plan mondial foarte mult , avand o gama larga de masini (vandute pe mai multe continente) care ofera atat calitate ridicata cat si preturi mai reduse ca si concurentii. Masinile lor au demonstrat deja lumii intregi calitatea si pretul redus. Din punctul meu de vedere aceasta companie tine mult la brandul Hyundai si nu ar dori sa si-l strice printr-o masina de spalat proasta calitativ, deci foarte probabil ca pun un accent foarte mare pe calitate si pe standarde inalte de calitate.

In concluzie masina de spalat rufe Hyundai HY WM6100 de culoare Alba este dotata cu un  display LED are o capacitate maxima de incarcare de 6 kg este in  clasa energetica .A++ si ajunge la o viteza de centrifugare de  1000 rpm, Aceasta masina are un pret foarte redus in comparatie cu masinile de spalat similare produse de alti producatori si ofera o garantie in plus datorita numelui Hyundai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *