Drona Hubsan H501S FPV, GPS, Camera 1080P


Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru Drona Hubsan H501S FPV. Este deja o drona premium si concureaza cu succes cu dronele de succes de la DJI si nu doar. Este dotata cu o camera de actiune Full HD si cu sistem GPS. Deja vorbim de alt tip de drone.

Drona Hubsan H501S FPV, GPS, Camera 1080 este o drona capabila sa zboare impecabil la o distanta de 300 de metri fata de locul rediocontroleru-lui. Aceasta drona poate zbora fara nici un fel de probleme vreme de 20 minute, care este un timp excelent pentru o drona.

Drona Hubsan H501S FPV, GPS, Camera 1080P vine in pachet cu o radiocomanda care functioneaza pe frecventele de operare 5.8GHz 2.4GHZ . Acest controler pe langa butuanele de control mai are si un ecran LCD de 4,3″ pe care pe langa cateva informatii transmise de drona cum ar fi altitudinea , distanta dintre radiocomanda si drona si starea bateriei este capabil si sa afiseze imagini live din drona. Vei fi capabil sa vezi pe acest ecran imagini din timpul zborului. Pe langa aceasta functie drona este capabila sa si inregistreze video sau sa faca capturi foto pe un card care se poate adauga dronei.

Cateva functii pentru care as cumpara aceasta drona:

  1. Functia FOLLOW. Aceasta functie odata activata si configurata va face ca drona sa te urmeze. Fie te dai cu bicicleta, schiezi sau alergi Drona Hubsan H501S FPV este capabila sa te urmeze si sa inregistreze video. Cred ca de acum va fi mult mai interesant sa poti vedea imagini din aer cu tine pe bicicleta la o viteza mare….sa coborand cu schiurile pe o partie abrupta.
  2. Functi HOME. Aceasta functie o au putine drone de pe piata si probabil nici una la un pret asa scazut. Drona in momentul in care pierde semnalul de la radiocomanda se intoarce cu ajutorul sistemului GPS la locul de unde a decolat. Sau in momentul in care aceasta drona calculeaza limita la care ii va ajunge bateria sa se intoarca in locul de unde a decolat. Deci ea se va intoarce totdeauna inainte ca bateriile sa fie terminate . Eu consider aceasta o functie foarte vitala pentru drona avand in vedere ca zboara la o distanta de 300 m.
  3. Altitude hold – aceasta functie permite pastrarea altitudinii fara ca drona sa se deplaseze in sus sau in jos

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona Hubsan H501S FPV, GPS, Camera 1080P aici!!

Hubsan este una din cele mai respactate firme producatoare de drone din lume in acest moment. Produce drone cu preturi mici si drone la care nu pretul stabileste obiectivul ci calitatea si inovitiile pe acest segment. Acest brand s-a facut cunoscut in jurul anului 2000. De atunci si pana acum au pus mult baza pe cercetarea si inovarea sistemelor si a tehnologiilor folosite de drone.

In concluzie Drona Hubsan H501S FPV ( GPS, Camera 1080P)  este una din putinele drone de pe piata capabila sa filmeze full HD sa aiba o camera video cu un senzor de 5 MP sa zboare fara probleme la o distanta de 300 de metri si sa fie capabila sa zboare 20 minute. Totodata controlarul radio cu care vine in pachet este dotat cu un ecran capabil sa redea in timp real imaginile surprinse de drona chiar daca ea se afla la o distanta de 300 m.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *