Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420, 6th Sense, 8 kg, Clasa A++, Alb


Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420, 6th Sense, 8 kg, Clasa A++, Alb
5 (100%) 1 vote

Cel mai bun pret si parerea unui client multumit de uscatorul sau de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420.

Din punctul meu de vedere Whirlpool  Supreme Dryer HSCX 80420 este tot ceea ce am asteptat de la uscator de rufe. Tin sa precizez ca este primul uscator de rufe pe care l-am avut vreodata si care mi-a „schimbat viata” din acest punct de vedere.

Functia al 6-lea simt pe care cei de la Whirlpool o au pe majoratatea produselor pe care le fabrica in cazul uscatoarelor de rufe va adapta durata necesara uscarii in functie de incarcatura de rufe pe care ai pus-o in el si isi va seta toti parametri in asa fel incat rufele tale sa fie uscate cat mai performant din punct de vedere energetic dar si din punct de vedere al timpului de uscare. Tot aceasta functie de exemplu la cuptoare va cantarii produsele puse si va seta timpul necesar pentru o categorie aleasa de tine , sau la masinile de spalat automate va seta cantitatea de apa si de energie pentru cea mai optima spalare.

Cea mai mare intrebare pe care am avut-o la achizitionarea acestui uscator Whirlpool  Supreme Dryer HSCX 80420 a fost daca el va sifona hainele. Raspunsul este cat se poate de NU. Acest uscator de rufe nu va sifona rufele daca programul ales este cel corespunzator iar capacitatea de incarcare maxima pe care el o poate usca nu va depasii pragul de 8 kg.

Ca si intretinere este nevoie doar sa cureti filtru de la baza usii, care se curata in general la fiecare spalare , pentru ca se umple de scame, si filtrul din partea de jos a masinii la cateva folosiri. Eu nu folosesc nici un alt produs pentru intretinerea acestui uscator.

Un alt aspect important este ca el vine dotat cu un rezervor in care se va scurge apa rezultata in procesul de spalare pe care tu vei fi nevoit sa-l golesti periodic, dar optiunea aleasa de mine a fost sa nu folosesc acest rezervor si sa leg furtunul de evacuare direct la reteaua de canalizare astfel castigand timp liber. Legarea la retea se face foarte usor respectand instructiunile de utilizare ale acestui uscator

Oferta de pret pentru Whirlpool  Supreme Dryer HSCX 80420 vezi aici!!

Din punct de vedere al energie electrice acest uscator de rufe Whirlpool  Supreme Dryer HSCX 80420 este  in clasa A++ . Aceasta clasa energetica este foarte eficienta dar ce inseamna pentru noi ca si clienti in costuri pe uscare. Eu personal am calculat consumul pe ciclu de uscare si se situeaza undeva in jurul la 1 lei / ciclu. Eu zic ca pretul de 1 leu platit pe energia electrica este unul foarte decent tinand cont ca imi face viata mult mai usoara. In acest pret pe care il platesti pe energie vei primii o umiditate controlata in casa ( pentru cei care isi uscau hainele in casa ) si primesti  o multime de timp in plus, pentru ca stim cu totii , timpul este cea mai importanta resursa pe care o avem. Timpul nu se va intoarce niciodata inapoi, valorile materiale le pote redobandii.

Din punct de vedere al producatorul Whirlpool este unu din cei mai mari producatori de electrocasnice din lume si s-a remarcat in ani prin calitate si inovare. Pe mine personal aceasta marca nu m-a dezamagit nici prin calitatea produselor dar nici prin inovatiile cu care ma uimeste de fiecare data( in prezent am in casa masina de spalat, uscator de haine, masina de spalat vase, hota , cuptor si cuptor cu microunde incorport , toate fiind marca Whirlpool)

 

In concluzie Whirlpool  Supreme Dryer HSCX 80420 este un uscator foarte eficient care dupa un program de doua ori iti va termina de uscat hainele pentru a fi puse in dulap.Totodata calitatea materialelor este una inalta iar produsel este comparativ cu uscatoare de 2 ori mai scumpe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *