meister Hausgerate HRH90-9405BESI


meister Hausgerate HRH90-9405BESI
4.2 (84.76%) 21 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru masina de spalat rufe automata  meister Hausgerate, HRH90-9405BESI. Masina de spalat automata cu incarcare frontala inverter, meister Hausgerate, HRH90-9405BESI, 9kg, Putere maxima 2150W, Viteza centrifugare 1400 rev/min, 16 Programe, Clasa A++, Culoare Alba/Silver

Din punct de vedere al designului Hausgerate, HRH90-9405BESI este o masina de spalat care arata spectaculos. Are un buton rotativ central de unde vei putea alege programul de spalare care ti se potriveste un afisaj in partea dreapta si o o usa de incarcare imesa din zona premium care faciliteaza incarcarea/ descarcarea masini de spalat .

Hausgerate HRH90-9405BES vine cu un numar de 16 programe de spalare predefinite si foarte atent studiate pentru a putea acoprii cat mai multe situatii . Cateva din aceste programe sunt  : program dedicat tesaturilor sintetice, program dedicat tesaturilor din lanna , program dedicat tesaturilor din bumbac , program de spalare rapida care dureaza doar 19 minute ( acest program din punctul meu de vedere este cel mai uzual program pentru ca majoritatea hainelor nu vor fi patate sau murdare excesiv , ele avand nevoie doar de o reimprospatare. Pe langa programele prezentate mai sus masina mai beneficiaza de multe alte programe special create producatorul setand timpul, temperatura, viteza de centrifugare cat mai optim pentru fiecare tip de tesatura in parte.

O alta functie cu care Hausgerate, HRH90-9405BES vine este functia de autodiagnosticare care iti va afisa defectiunea in cazul in care apare una, un ajutor foarte util . O alta functie cu care aceasta masina de spalat vine este functia de  Oprire si adaugare, functie pe care putine masini de spalat o au si care iti va permite sa opresti masina odata pornita si sa mai adaugi rufe, in cazul in care initial ai uitat .

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru masina de spalat rufe automata Hausgerate HRH90-9405BESI aici !!

Din punct de vedere al producatorului meister Hausgerate incepe incet incat sa ne demonstreze ca produsele sale au o calitate de fabricare destul de ridicata iar tehnologiile si inovatiile folosite de acest brand sunt similare cu ale brandurilor cu nume de zeci de ani. Totodata calitatea produselor si materialele folosite pentru fabricare ( in acest caz a masinilor de spalat) sunt foarte ridicate calitativ,

In concluzie Hausgerate HRH90-9405BESI este o masina de spalat rufe  din clasa premium concurand cu succes cu masini din acest segment produse de Bosh, Samsung sau Whirlpool. Unu din avantajele de baza ale acestei masini de spalat cu siguranta este pretul mai mic fata de masini de spalat similare . Hausgerate HRH90-9405BESI este o masina de spalat rufe automata cu o capacitate de incarcare de 9 kg, o viteza de centrifugare la stoarcere de 1400 rpm iar din punct de vedere energetic face parte din clasa energetica A++.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *