Hausgerate HRH670-7212CCW


Hausgerate HRH670-7212CCW
4.6 (92%) 15 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru masina de spalat rufe automata cu uscator inclus Hausgerate HRH670-7212CCW.  Masina de spalat automata cu incarcare frontala, meister Hausgerate, HRH670-7212CCW, 7kg, Putere maxima 2150W, Viteza centrifugare 1200 rev/min, 16 Programe, Clasa A+ Culoare Alba

Moturul acestei masine de spalat cu uscator Hausgerate HRH670-7212CCW are o putere de 2150W o putere suficienta pentru a putea centrifuga pana la 7 Kg de haine sau pentru a le usca. Acest motor  este capabil sa invarta cuva la centrifugare cu toata greutatea hainelor cu o viteza de 1200 rpm, o viteza optima pentru stoarcere zic eu , desi in momentul de fata sunt masini care ajung pana la 1600- 1800. Aceste masini desi ajung la o viteza asa mare vor sifona de cele mai multe ori haine destul de rau.

DIn punct de vedere energetic Hausgerate HRH670-7212CCW este inclusa in clasa energetica A+ si ofera o economie substantiala de energie electrica pe durata unui an de zile. Pe langa aceasta economie la energia electrica aceasta masina de spalat este si foarte durabila in timp deci economisesti si cand vine vorba de service.

Un alt punct important al acestem masini de spalat cu uscator produsa de cei de la Hausgerate sunt cele 16 programe predefinite special create pentru a acoperii majoritatea nevoilor din viata de zi cu zi. Printre aceste programe se numara si un program de spalare rapida ( eu acest program il folosesc cel mai des pentru reimprospatarea hainelor) care dureaza 28 de minute.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru masina de spalat  Hausgerate HRH670-7212CCW aici !!

 

Hausgerate este o firma inca nu foarte cunoscuta pe piata romaneasca dar care incet incet isi demonstreaza standardul de calitate destul de ridicat la preturi foarte accesibile. Nu de fiecare data o firma cu produse foarte scumpe are si produse care rezista in timp si fabricate din materiale de inalta calitate. Aceasta firma demostreaza aceasta teorie pentru ca produsele lor , desi la un pret destul de scazut au o calitate foarte buna.

In concluzie Hausgerate HRH670-7212CCW este probabil cea mai accesibila masina de spalat rufe cu uscator de pe piata si  ofera o capacitate de incarcare de pana la 7 kg, o viteza de centrifugare maxima de 1200 rpm si este inclusa in clasa de consum energetic A+ ceea ce inseamna ca va consuma foarte putin. Cu toate acestea ofera pe langa functia clasica de masina de spalat unde reuseste sa excelezi si functia unui uscator de rufe .Din pucntul meu de vedere este una din masinile de spalat cu uscator care chiar merita avand in vedere ca pretul este comparabil cu cel al unei masini de spalat fara uscator inclus.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *