Haier HRF-628AN6


Haier HRF-628AN6
5 (100%) 2 votes

Aceasta combina frigorifica side-by-side este situata in clasa premium si este atat din punct calitativ cat si din punct de vedere al inovatiilor si al designului peste clasa mediu si clasa economica.

    Nu am auzit foarte mult despre acest producator de electronice pentru ca el produce in general pe segmentul premium , segment mult mai putin promovat si raspandit oriunde. Majoritatea oamenilor cel putin din Romania nu isi vor permite o asemenea combina frigorifica atat datorita pretului ridicat care reflecta perfect calitatea , inovatiile si designul .

vezi

Se afla in clasa de consum energetic A+ desi segmentul de oameni care il vor cumpara nu se va uita in principal la aceasta caracteristica.

haier1

Haier HRF-628AN6 este o combina frigorifica cu un volum total imens de 610 l. Acest volum se imparte intre compartimentul de frigider care are un volum de 375 de litri si compartimentul de congelator cu un volum de 175 de litri.  Acest model nu doar din punct de vedere al pretului nu este accesibil pentru toata lumea ci si din punct de vedere al dimesiunililor. Ca si dimensiuni are 98 cm x 190.2 cm x 76 cm . Inaltimea este ideala, daca ar avea o inaltime mai mare nu ai mai fi capabil sa ajungi la alimentele de pe rafturile superioare iar latimea si lungimea se incadreaza perfect intr-o bucatarie de dimensiuni medii si mari.

 Oferta de pret si specificatii tehnice pentru  Haier HRF-628AN6 aici!!!

Un alt punct important al acestui frigider side-by-side Haier HRF-628AN6 este functia NoFrost atat pentru compartimentul de frigider cat si pentru compartimentul de congelator. Cu aceasta functie racirea nu se face in mod conventional ci cu un flux de aer rece evitand astfel formarea de gheata si pastrand alimentele mai mult timp proaspete si pline de vitamine.

vezi

Vine atat cu un dozator de lichid cat si cu un dozator de gheta montat pe usa centrala. Langa aceste dozatoare este si un displai cu informatiile care ar trebui sa te intereseze. Pe acest display dupa cum vedem si in poza de mai jos este afisat atat temperatura din compartimentul de frigider cat si temperatura din compartimentul de congelator si alte cateva informatii utile.

haier-2

Grupul de firme din care face parte brandul Haier este un grup de nivel global care activeaza si pe piata de electronice si electrocasnice dar nu numai , Este un grup care prezinta o multime de strategii si proiecte in care este implicat si care incet incet incepe sa emane incredere prin calitatea produselor sale.

In concluzie  Haier HRF-628AN6 este o combina frigorifica side-by-side care se adreseaza doar persoanelor care isi doresc produse de calitate din zona premium. Acest aparat frigorific va impresiona atat prin calitate cat si prin functiile si durabilitatea in timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *