Heinner HWM-V8214A++, 8KG, 1400 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb


Afla mai multe pareri, specificatii tehnice si cel mai bun pret pentru masina de spalat Heinner HWM-V8214A++, cu o capacitate de incarcare de  pana la 8KG,  o viteza de centrifugare de1400 RPM, Display LED, si clasa energetica  A++

Heinner HWM-V8214A++ este o  masina de spalat automata cu un pret excelent in comparatie cu alte masini cu aceste specificatii care ofera si o calitate bunicica de productie si o durabilitate mare in timp.

Economie de energie

Heinner HWM-V8214A++ se afla in clasa energetica A++ deci este foarte economica din punct de vedere al energiei electrice consumate dar si in ceea ce priveste al consumului de apa . Tot la acest capitol al economiei vreau sa accentuez ca masina va aduce economie suplimentara atat pentru pretul de achizitie scazut cat si in ceea ce priveste servisul.

Zgomot si vibratii

In ceea ce priveste zgomotul acest model de masina de spalat are un nivel de doar 58 de dB la spalare si 78 dB la stoarcele datorita sistemului electronic de control al balansului.

Capacitatea de incarcare a modelului Heinner este mai mare decat media avand capacitate de 8 Kg de rufe. Totodata aceasta masina este capabila sa stoarca la 1400 rpm ceea ce va face ca rufele voastre sa iasa aproape uscate ( daca tesatura permite stoarcele la asemenea viteza). Tin sa precizez ca viteza minima de stoarcere pe care o vei putea seta este de 600 rpm.

In ceea ce priveste designul Heinner HWM-V8214A++ arata modern, cu carcasa de culoare alba dar si datorita display-ului LED care afiseaza informatiile necesare.

Functii si tehnologii

Amintesc cateva din functiile si tehnologiile  suplimentare pe care aceasta masina le are:

  • Clatire suplimentara.- functie care permite o clatere suplimentara fie ca este vorba de hainele copiilor care ne dorim sa nu contina ramasite de detergent fie ca este vorba de un alt caz.
  • Pornire intarziata – Cu ajutorul acestei functii vei putea programa masina de spalat sa porneasca dupa o perioada de timp stabilita ( aceasta tehnolofie ca putea intarzia startul cu 3 pana la 12 ore )
  • Calcare usoara – Functie care reduce formarea cutelor pe haine si care va facilita calcarea rufelor
  • Program de spalare express 15 minute – Programul de spalare rapida dedicat reimprospatarii hainelor. Nu folositi acest program pentru haine patate sau a caror dificultate de spalare este crescuta.

Oferta de pret, pentru masina de spalat automata Heinner HWM-V8214A++ aici!!

 

In ceea ce priveste producatorul Heinner de ani de zile isi face remarcata prezenta pe piata Romaneasca de electronice si electrocasnice. Familia si prietenii mei se mandresc cu modele de la acest producator, fie ca vorbim despre hote, masini de spalat, frigidere dar si despre unelte electrice sau altele. Heinner a intrat pe piata cu produse de buget, dar totodata tehnologii noi si materiale de calitate acceptabila.

Concluzia mea este una cat se poate de obiectiva dar totodata realista. Bunica mea are o masina de spalat automata marca Heinner care pe langa pretul de achizitie foarte mic si-a indeplinit cu succes toate sarcinile pentru care a fost creata. Totodata Heinner HWM-V8214A++ este un model la un raport pret calitate excelent avand in vedere viteza de centrifugare de 1400 rpm si capacitatea de incarcare de 8 kg. Eu mi-as cumpara acest model daca as dori o masina de spalat foarte performata la un pret imbatabil.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *