Hansa BOEI64030077 2


Cuptor incorporabil Hansa BOEI64030077, Electric, 65 l, Clasa A, Grill, Inox

Descrierea functiilor si tehnologiilor pentru cuptorul incorporabil Hansa BOEI64030077 :

  • CooldDoor3- datorita sticlei triplu-stratificata a usei cuptorului pierderile si transferul de caldura din interior spre exterior este mult mai redus decat la modelele fara aceasta functie.
  • Steam cleaning – datorita structurii deosebit de neteda a smaltului curatarea se va realiza usor si eficient. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi o jumatate de litru de apa intr-o tava care se pune in cuptor dupa care se porneste functia de curatare si se porneste cuptorul pe 50 de grade timp de 30 minute. Dupa acecste 30 de minute vei sterge interiorul mult mai usor cu o laveta .
  • Coacere uniforma- datorita distributiei precise a caldurii si datorita temperaturii stabile din interiorul cuptorului se pot obtine rezultater uimitoare de coacere
  • Iluminare standard- lumina din interior asigura vizibilitate excelenta in timpul coacerii pentru a putea monitoriza in permanenta alimentele din interiorul cuptorului
  • Functie de decongelare- majoritatea cuptoarelor electrice vin cu aceasta functie atat de necesara in zilele noastre
  • Retete pe usa- majoritatea cuptoarelor Hansa au retetele pe interiorul usii cuptorului ca un ghid practic pozitionat comod pentru fiecare utilizator.
  • Programator Ta si TS- Temporizatoarele va permit sa presetati dupa cum doriti orele de finalizare si de incalzire. Cele trei butoane de comanda permit utilizarea cu usurinta a programatorului.
  • Clasa energetica A – datorita acestei clase energetice vei economisi in timp la facturile de energie electrica.
  • Butoane push-pull – aceste butoane pot fi ascunse in spatele panoului principal pentru a nu fi stropite si pentru a arata mai elegant
  • Grill – functia grill permite sa savurati un gratar savuros in orice perioada a anului . Cu aceasta functie vei avea posibilitatea sa prepari bucati bari de carne care sa ramana fragede in interior iar la exterior sa aiba o crusta crocanta deliciosa care pana acuma se puteau prepara doar pe gratarul cu carbune.

Vezi cel mai mic pret pentru cuptorul incorporat Hansa BOEI64030077 aici!!

Designul cuptorului Hansa BOEI64030077

In ceea ce priveste designul cumporul se poate integra perfect intr-o bucatarie moderna . usa de dimensiuni mari care imbina panouri de culoare neagra cu inoxul manerului si a partii inferioare fac din acest cuptor cea mai buna alegere. In ceea ce priveste dimensiunile sale interioare acesta are o capacitate generoasa de 65 de litri .

Brandul Hansa

HANSA este un producator important de electronice si electrocasnice la nivelul Europei de est. Acest brand (Hansa) face parte din grupul de firma Amica sub numele caruia se comercializeaza alectrocasnicele grupului in Europa de vest si Australia. Acest Grup s-a infintat inca din anul 1945 in localitatea Wronki (Polonia). In anul 1957 incep fabricarea primului aragaz cu functionare pe gaz si carbune . Deci acest nume este unu longeviv care are un nume de aparat

De ce as cumpara acest cuptor?

As cumpara Hansa BOEI64030077 atat datorita pretului de achizitie scazut cat si datorita functiilor de ultima ora dar nu in ultimul rand pentru clasa energetica A in care se afla si care mi-ar permite o economie la facturile de electricitate in timp. Cuptorul va incata pe oricine intra in bucatarie atat datorita butoanelor cu functie antistropire care se ascund in fata cuptorului cat si datorita amestecului de inox cu panou de culoare neagra imbinat elegant de designerii de la Hansa.

Poti vedea si alte cuptoare aici:

HANSA BOEW64190014


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Hansa BOEI64030077