Hansa BOEI68428 1


Cuptor incorporabil Hansa BOEI68428, Electric, 65 l, Clasa A, Grill, Inox/Negru

Tehnologii , functii si programe pe care acest cuptor Hansa BOEI68428 le are

  • butoane cu functie antistropire aceste butoane intra inauntru atat pentru un aspect mai elegant cat si pentru a nu fi stropite in cazul in care cuptorul este sub plita.
  • 3 tavi antiaderente- se ofera impreuna cu acest model de cuptor 3 tavi antiaderente . Suprafata lor este emailata hidrofoba special conceputa pentru a preveni aderarea grasimilor si murdariei aceastea fiind astfel usor de curatat.
  • Functie decongelare- o functie foarte utila in zilele noastre pentru a dezgheta produsele din congelator.
  • Iluminat standard – iluminatul interior este foarte util pentru a putea verifica in permanenta stadiul coacerii .
  • rotisor – functie deosibit de utila permite prepararea carnii pana la obtinerea unei cruste crocante aurii.
  • CoolDoor3 – tehnologie pe care majoritatea cuptoarelor din gama actuala a celor de la Hansa le au. Aceasta reprezinta usa cuptorului cu sticla din trei straturi care va face pierderea de caldura aproape inexistenta. Aceasta tehnologie ajuta atat la interior pentru a nu exista pierdere de caldura si pentru ca temperatura sa fie constanta cat si la exterior unde la vechile cuptoate te puteai arde atingand geamul
  • Insertii catalitice – aceasta este un sistem de curatare cu intretinere minima. Sistemul catalitic cu insertii catalitice inlocuibile usor de montat absorb grasimea si murdaria pentru a mentine cuptorul curat.
  • Steam Cleaning – proces usor si performant de curatare a cuptorului Hansa BOEI68428 in cativa pasi simpli: Introduci in cuptor o tava cu o jumatate de litru de apa, pornesti cuptorul pe 50 de grade timp de o jumatate de ora cu functia de curatare pornita. Dapa terminarea timpului stergi interiorul cu o laveta iar cuptorul ramane impecabil
  • Clasa de eficienta energetica A

Consumul scazut de energie electrica consumat de Hansa BOEI68428

Datorita clasei de eficienta energetica A in care acest cuptor se afla vei economisi chiar si dupa achizitia cuptorului. Consumul de enerfie pentru modul conventional consumat este de 0.99 kWh iar pentru modul cu ventilator fortat este de 0.87 kWh.

Vezi cel mai bun pret pentru cuptorul Hansa BOEI68428 aici!!!

Gratuit impreuna cu cuptorul se ofera trei tavi Hansa

Hansa

HANSA face parte din grupul AMICA alaturi de Gram-Inspired by you since 1901, CDA-Build for your life(Marca britanica producatoare de aparate de inalta calitate pentru bucataria concepute pentru a satisface pe deplin cerintele utilizatorilor din marea britanie. Au sediu in Nottinghamshire au functionat in mod independent pana in anul 1991 aducand in bucatariile si vietile clientilor multe produse practice si elegante)si Amica for living(lider de piata incontestabil in Polonia care se extinde spre europa de vest. Unul dintre cei mai recunoscuti si de incredere marci de aparate electrocasnice mari). Referindu-ne la Hansa el se remarca de cativa ani si in tara noastra prin electrocasnicele dedicate in general bucatariilor.

Recondari si concluzia noastra

Un cuptor de ultima generatie ( la momentul in care scriem articolul , finalul anului 2019) care dispune de toata tehnologia celor de la Hansa si cele mai avansate functii. Cuptoarele de la alti producatori cu aceleasi functtii si caracteristi au un pret mult mai ridicat.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Hansa BOEI68428