Hansa BOEI62000014


Cuptor incorporabil Hansa BOEI62000014, Electric, 70 l, Clasa A, Grill, Inox

Hansa BOEI62000014 este un model de ultima generatie ( in noiembrie 2019) insumand toate functiile si caracteristicile inovatoare ale celor de la Hansa.

design si aspect

Hansa BOEI62000014 arata intr-un mare fel. Fata simpla de culoare neagra cu doar doua dungi argintii care delimiteaza cuptorul in partea de jos si sus in dau o eleganta pe care putine cuptoare din piata o au la aceasta ora.

Butoanele rotative au functie antistropire si intra elegant inauntru pentru a oferi inca o nota de seriozitate in momentul in care cuptorul nu este folosit.

Vezi cel mai bun pret pentru cuptorul incorporabil Hansa BOEI62000014 aici!!

Cuptor incorporabil Hansa BOEI62000014, Electric, 70 l, Clasa A, Grill, Inox

Economia cu Hansa BOEI62000014

In primul rand Hansa BOEI62000014 fiind in clasa energetica A te va face sa economisesti lunar la facturile de energie electrica . Alt aspect legat de rentabilitatea acestui model este costul de achizitie mult mai mic fata de concurentii sai produsi de alti producatori. Nu in ultimul rand achizitionand acest cuptor vei economisii cu reparatiile pentru ca calitatea de productie a lui este foarte ridicata in comparatie cu alte cuptoare de la alti producatori ( in general chinezi)

Hansa

Hansa unu din cei mai importanti producatori in domeniu electrocasnicelor de bucatarie s-a remarcat in tara noastra prin calitatea prodeselor inca de cativa ani. Grupul din care face parte acest brand (Amica) este prezent de 70 de ani in peste 50 de tari la nivel mondial.El are un portofoliu de peste 2000 de produse multe din ele venind cu inovatii semnificative. Majoritatea produselor (fiind o companie europeana) se fabrica in Europa asta ridicand standardul de calitate. Din punctul nostru de vedere este un producator care ofera o calitate de productie ridicata la cele mai bune preturi.

Concluzie si recomandari

Daca iti doresti cel mai elegant si simplu din punctul nostru de vedere , cuptor electric de la Hansa si unu din cele mai simple si elegante de pe piata Hansa BOEI62000014 este una din cele mai bune alegeri. Nici in ceea ce proveste capacitatea nu sta rau , oferindu-ti posibilitatea sa gatesti pentru intreaga familie fie ea chiar si una foarte numeroasa. Acest model are un volum de 70 si este in clasa energetica A iar designul arata spectaculos (simplu si rafinat)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *