Drona JJRC H37 Elfie 3


Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru drona  JJRC H37 Elfie. Drona cu probabil cel mai bun pret de pe piata in raport cu experienta de zbor si cu calitatea ei.

Dronele sunt in zilele noastre pentru copii si nu doar pentru ei ( eu sunt foarte atras de aceasta evolutie tehnologica ) cum au fost masinutele pentru generatia noastra.Aceasta evolutie te poate duce in cer , poate duce orice copil fara experienta in „adancul” cerului.

Drona JJRC H37 Elfie vine cu camera video inclusa , o camera capabila de filmulete la inaltime.  Aceastta drona este capabila sa zboare la o distanta de 40 metri ( inaltimea unui bloc cu 10 etaje este in medie de 33 m) iar durata de zbor este de 8 minute. Aceasta durata de zbor este foarte buna in comparatie cu alte drone din aceasta clasa. Bateriile acestei drone sunt de 500 mAh si asigura aceste minute fara nici un fel de problema. Incarcarea sa face usor.

Aceasta drona  JJRC H37 Elfie este una de dimensiuni mici : 6,5 cm x 13,5 cm x 2,5 cm dar totodata bratele elicelor se pot plia si poate deveni si mai mica si foarte usor de transportat chiar si in buzunat.

Pachetul cu care vine aceasta drona contine Drona JJRC H37 Elfie, un set de 4 elici , camera Wi-fi, acumulator 3.7V 500mAh Lipo, incarcator acumulator prin USB si un manual. Tot ce ai nevoie pentru zbor este inclus in acest pachet cu care vine aceasta drona.

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru drona JJRC H37 Elfie aici!!

Ca si firma producatoare JJRC este unu din cei mai importanti producatori de drone de pe piata in acest moment. Sunt orientati sa ofera preturi mici si calitate acceptabila dronelor sale. Au demonstrat pana acuma de multe ori ca calitatea produseor sale nu dezamageste iar pretul este unu foarte bun in comparatie cu alti producatori care ofera acelasi lucru la un pret de cateva ori mai mere.

In concluzie Drona JJRC H37 Elfie este una din cele mai accesibile drone de pe piata dotata cu camera video si are o experienta de zbor deosebita. Avand un pret de masinuta cu telecomanda aceasta drona fabricata de cei de la JJRC iti ofera camera de filmat, radiocamanda si senzor giroscopic pe 6 axe. DIn punctul meu de vedere este una din cele mai accesibile si cu un raport pret calitate excelent.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Drona JJRC H37 Elfie