LG Door in Door GSB760SWXV


LG Door in Door GSB760SWXV
5 (100%) 1 vote

Combina frigorifica side-by-side LG in clasa energetica A+ , cu un volum brut total de 687 de litri care arata nemaipomenit si un pret mult sub cel al concurentei.

Inainte am scris un articol despre un frigider side-by-side care arata la fel de spectaculos , avea un consum de energie mai mare un volum cu circa 140 l mai mic cu un pret cu 50% mai mare. Nu stiu daca acest pret se justifica pentru cateva leduri interioare in plus si numele brandului care trebuie platit. Sa nu uitam ca si LG este o marca de electronice si electrocasnice care pe langa ca este constanta in calitatea produselor sale are si preturi mai mici pe fiecare categorie decat concurentii ei directi : Sony, Samsung, Philips, Panasonic.vezi

Ca si carateristica principala de scos in fata este tehnologia NoFrost disponibila atat in partea de frigider cat si in partea de congelator. Prin aceasta tehnologie frigiderul LG  raceste cu un flux de aer rece. Astfel nu se formeaza gheta iar alimentele tale vor fi mai mult timp proaspete si aromate. Aceasta tehnologie este folosita de cativa ani buni iar calitatile ei sunt confirmate peste tehnologia clasica de racire.

Culoarea acestei combine frigorifice este alb ( o culoare eleganta si care inspira curatenie si puritate ) se poate integra perfect intr-o bucatarie moderna si nu numai. Ca si dimensiuni exterioare aceasta combina frigorifica are 91.2 x 179 x 73.8 cm

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru LG Door in Door GSB760SWXV aici!!

Parerea mea este ca aceasta combina frigorifica LG Door in Door GSB760SWXV arata foarte bine si s-ar putea incadra perfect intr-o bucatarie moderna si nu numai . Formele sale inspira eleganta si ii va face pe toti musafirii tai sa se simta inferiori. Marimea sa peste media clasei avand 687 l volumul total brut impartit in zona de frigider care are 406 l si in zona de congelator cu 202 l.

lg-side-by-side

vezi

In concluzie LG Door in Door GSB760SWXV este o combina frigorifica cu un pret foarte bun, cu un design care va incanta privirile si va de acel „ceva” bucatariei tale . Fiind in clasa energetica A+ vei economisi o multime de bani, deci economia nu sta doar in pretul lui redus ci si in economia pe termen lung. Fiind o firma care deja si-a demonstrat calitatea si durabilitatea produselor sale (LG ) vei economisii si pentru ca aceasta combina frigorifica va fi mai durabila decat altele fabricate de firme care nu au un standard de calitate la fel de ridicat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *