Masina de spalat vase incorporabila GRUNDIG GNV41825 1


GRUNDIG GNV41825 este una din masinile premium de spalat vase pe care le vei putea gasii pe piata. Tehnologiile si calitatea acestui model este greu de egalat de alte masini pe care in acest le gasesti.

Vreau sa incep prin a accentua garantia pe care acest producator o ofera . Garantia este de 7 ani , foarte mare in comparatie cu alti producatori de electronice. De ce isi permit cei de la Grundig sa ofere o perioada mai lunga pentru garantie? Pentru ca produsele lor sunt de calitate superioara iar costurile lor cu serviceul in perioada de garantie sunt mai scazute decat a altor producatori.

Acest model GRUNDIG GNV41825 are un numar de 8 programe de spalare, este incorporabila pentru o mai buna adaptare la designul bucatarii tale . Totodata economia pe care aceasta masina de spalat vase o va putea face este mare datorita clasei de eficienta energetica din care face parte : A++ si a eficientei la uscare A. Consumul de energie pe un ciclu este de circa 093 kWh, iar consumul de apa pe ciclu standard este de 9.5 l

Nivelul de zgomot pe care il face acest model Grundig este de 44 dB .

Ca si dimensiuni exterioare GRUNDIG GNV41825 are 59.8 cm latime, 55 cm adancime si 81.5 cm inaltime.

Recomandari personale

Recomand folosirea detergentului de vase dedicat masinilor de spalat de buna calitate si a agentului de clatire dar si a sarii pentru masinile de spalat vase. Prin nefolosirea acestor produse rezultatele spararii nu vor fi la standardadele date de producator.

Tehnologii si functii inedite pe care GRUNDIG GNV41825 le ofera:

Motor Eco Inverter. – aceasta tehnologie a motorului este folosita si de alti producatori pe modelel lor scumpe dar motor eco inverter asigura valori variabile ale presiunii  si ale debitului de aer pentru o mai buna eficienta

Expres – prin aceast afunctie masina de spalat vase mareste presiunea de a clatire a aperi pentru a indeparta mai repede murdaria scurtand astfel ciclu de spalare cu pana la 50 % din timp

Traymaster – functie cu care scapi de grija spalrii tavilor . Aceasta functie este special oprimizata pentru cea mai buna curatare a tavilor asezate pe raftul de jos .Vei putea curata pana la 3 tavi simultan folosind acest program.

Quick Wash 58 minute – funtie rapida pentru a spala 13 seturi de vase in doar 58 de minute. Acest program este excelent atunci cand te grabesti si vrei ca vasele sa fie spalate rapid.

Programul AUTO- detecteaza cu ajutorul senzorilor din interior cantitatea de vase si gradul de murdarire. Aceasta functie va fi capabila sa optimizeze nivelul de apa si energie cat mai scazut pentru a putea curata eficient vase si totodata pentru a economisi atat energie cat si cantitatea de apa.

WaterProtect+ – este vorba de furtunul de alimentare cu apa al masinii de spalat vase GRUNDIG GNV41825 care vine cu perete dublu , si asigura o siguranta crescuta la inundatii.

Vezi cel mai bun pret pentru masina de spalat vase GRUNDIG GNV41825 aici!!

 

 

Grundig ca si producator se remarca de ani buni cu produsele lor de o calitate superioara si tehnologii nemaintalnite la alti producatori. De la holograme proiectate pe blatul de bucatarie pe care vei putea apasa la alegerea unui program , atat pentru plita cat si pentru alte electronice si electrocasnice la imbunatatirea tehnologiilor folosite de multi producatori ei stralucesc la acest capitol

Ca si incheiere vreau sa accentuez ca daca iti doresti o masina de spalat vase  cu o garantie de 7 , care sa aiba tehnologii greu de egalat in urmatorii ani GRUNDIG GNV41825 este modelul ideal. Pretul nu este cel mai mare atu al sau insa raportul pret calitate este excelent.

altex.ro


 

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Masina de spalat vase incorporabila GRUNDIG GNV41825