Combina frigorifica NoFrost GRUNDIG GKN I15720


O combina frigorifica incorporabila  premium cu o capacitate de 237 de l , clasa energetica A++ si multe alte specificatii de top pentru  GRUNDIG GKN I15720 .

Daca cauti o combina frigorifica premium GRUNDIG GKN I15720 este una din cele mai intelepte alegeri atat pentru garantia de 7 ani pe care cei de la Grundig o ofera cat si pentru clasa energetica A++ si functia NoFrost.

Tehnologii si functii

Tehnologia Dou -cooling NoFrost- vine cu doua zone separate Nofrost atat in compartimentul congelatorului cat si in cel al frigiderului. Multe combine frigorifica de pe piata vin cu tehnologie no frost doar la frigider sau cu aceasi motor si la frigider cat si la congelator fapt care duce la amestecarea mirusorilor. Acest model GRUNDIG GKN I15720 are doua zone separate dotate cu aceasta tehnologie care functioneaza independent si separat una fata de ceealalta.

Super Fresh- o alta tehnologie de ultima generatie a acestei combine frigorifica prin care umiditatea este pastrata la un nivel optim pentru a putea ajuta la pastrarea sovorii , aspectului si prospetimii dar si a beneficiilor nutirionale pentru alimente preculm pestele, carnea, produselor lactate dar si fructelor si legumelor.

Display touch control  – dipunand de un display dar si de butoane prin atingere  permine monitorizarea digitala a temperaturii interioare dar si a programului de funcitonare ales.

Design si ergonomie interioara.

Din punct de vedere al designului GRUNDIG GKN I15720 uimeste la fel ca majoritatea produselor Grundig. Desi este o combina frigorifica incorporabila, deci in prima faza nu o vei vedea , designul interior si ergonomia uimeste la deschidere.  Panoul tach control este montat in partea de deasupra friginderului si o vei putea folosii la deschiderea usii de sus. Rafturile sunt aranjate ideal in compartimentul frigiderelui iar cogelatorul vine cu 3 seltare distincte cel de jos fiind de capacitate mai mare. Acest compartiment de congelator masoara 48 de litri si poate servii nevoile majoratitii oamenilor. Cei care au nevoie de stocare suplimentara o pot face prin achizitionarea separata a unui congelator dedicat desi indicat in masura mare este sa consumi alintele cat mai proaspete si nu  tinute in congelator ani de zile.

In ceea ce priveste dimensiunile pentru combina frigorifica incorporabila sunt 55,6 latime, 54.5 adancime si 177,7 cm inaltime. Aceste dimensiuni sunt foarte importante pentru a putea face mobilierul din jurul ei.

Cel mai bun pret si mai multe pareri pentru aceasta combina frigorifica NoFrost GRUNDIG GKN I15720 aici !!

Marca Grundig se remarca in Romania si nu numai prin produsele sale premium care ofera atat o grantie extinsa ( in acest caz 7 ani) cat si tehnologii deultima generatie. Am vazut la un targ de inovatii mondia o bucatarie complet utilata marca Grundig cu tehnologii pe care alti producatori

Concluzia este ca daca iti doresti o combina frigorifica incorporabila NoFrost GRUNDIG GKN I15720 este una din solutiile premium pe care le vei gasii pe piata. Atat din punct de vedere al garantiei pe care brandul ti-o ofera ( de 7 ani) cat si a tehnologiilor de ultima generatie folosite alegerea ei poate fi cea ideeala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *