Combina frigorifica NoFrost GRUNDIG GKN17920FX


GRUNDIG GKN17920FX este o combina frigorifica de 520l de clasa de eficienta energetica A++ cu un design modern si calitate premium . Afla mai multe specificatii tehnice, tehnologii folosite, pareri dar si cel mai bun pret in acest articol.

Combina frigorifica GRUNDIG GKN17920FX este in clasa de eficienta energetica A++ deci consumul energetic pentru cei 520 de litri pe care ii poate racii este de circa 317 kWh ora pe ani ( aproximativ 200 de lei daca calculam un kWh cu 0.62 de lei). Consumul energetic pe 24 de ore este de  0.868 . Aceste consumuri date de producator sunt influentate de mai multi factori cum ar fi numarul de deschideri al usii dar sunt niste valori aproximative dupa care te vei putea ghida. Capacitatea pe care aceasta conbine o va putea congela in 24 de ore este de 6 kg, deci daca vei pune  6 kg de carne proaspata in 24 de ore va fi concelata complet.

GRUNDIG GKN17920FX fiind foarte bine izolata are o autonomie de 15 ore in cazul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica.

Tehnologii cu care GRUNDIG GKN17920FX uimeste:

  • Functia Holiday Mode- functie dedicata momentelor in care nu folosesti combina frigorifica mult timp (adica nu deschizi si inchizi usa in mod repetat) si care va optimiza consumul de energie pentru a tine alimentele la o temperatura de 15 grade
  • Tehnologia Ion Fresh – tehnolofie prin care neutralizeaza bacteriile daunatoare si mentine aerul din interior mai curat astfel mancarea va fi mai proaspata mult timp.
  • Tehnologia Dua Cooling No Fros.- GRUNDIG GKN17920FX nu este un model NoFrost obisnuit care foloseste acelasi compresor de aer si atat pentru zona de frigider cat si pentru cea de congelator amestecand mirosurile intre ele. Acest model foloseste tehnologia NoFrost diferit si pe compartimentul frigiderului dar si pe cel al congelatorului.
  • Filtru antimiros- foloseste un filtru special din carbon pentru a ajuta la eliminarea mirosurilor neplaacute si mentinerea prospetimii alimentelor
  • Iluminare LED- tehnologie folosita la iluminarea compartimentelor interioare pentru o durata de viata crescuta a becurilor si pentur o economie energetica
  • Tehnologia Dull Fresh + – prin care frigiderul mentine in seltarul de fructe si lefume temperatura constanta si la un nivel ridicat de umiditate asigurand astfel prospetime legumelor si fructelor o perioada mai mare de timp

Din punct de vedere al designului GRUNDIG GKN17920FX este fabricat din inox cu brandul si un display pe partea din fata. Acestea sunt dispuse discret pentru un aer de eleganta . Pe usa frigiderului vei gasi un display electronic si cateva butoane prin atingere cu care vei putea seta functiile combinei frigorifice.

Afla pretul actualizat al combinei frigorifice de 520 l GRUNDIG GKN17920FX aici!!

 

Grundig este unu din cei mai cunoscuti producatori de electronice si electrocasnice la nivel mondial si se remarca prin calitatea premium ale produselor sale cat si prin tehnologiile inovatoare cu care vin.

 

In concluzie primul atuu principal al GRUNDIG GKN17920FX este capacitatea mare de 520 l, tehnologia de racire NoFrost dar si a constructiei de cea mai buna calitate. Daca iti doresti o combina frigorifica moderna cu cele mai noi tehnologii si fabricata cu materiale de cea mai buna calitate acesta este una din cele mai buna alegeri.


altex.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *