Plita incorporabila GRUNDIG GIEI 635880 X


Mai multe detalii despre plita incorporabila prin inductie GRUNDIG GIEI 635880 X dar si oferta de pret actualizat.

GRUNDIG GIEI 635880 X este o plita prin inductie care arata modern, din sticla cu 8 zone separate de gatire care le vei putea seta cum doresti , cu display frontal dar si control prin atingere tot pe partea frontala.

Tehnologii se functi pe care aceasta plita prin inductie le are:

 • FLEXI COOK – plita  este formata din 8 zone de inductie distincte ( se pot vedea prin trasarea liniilor despartitoare) . Oriunde vei aseza un vas plita va detecta si va folosii zonele necesare pentru inductia vasului. Vei putea folosii un vas de marimea a 4 zone , de exemplu in care cele 4 zone de sub vas vor asigura o incalzire uniforma, Totodata vei putea folosi vase care folosesc 2 sau doar o zona de inductie,
 • Touch Control Frontal – tehnologie de control a plitei de pe partea frontal, Prin simpla atingere vei putea sa selectezi nivelul de incalzire sau funciile plitei foarte rapid direct de pe partea din fata a plitei unde vei primii si informatiile de care ai nevoie
 • Booster – functie capabila sa creasca rapid temperatura pentru o gatire rapida sau la capacitate maxima , dar vei putea revenii la un nivel inferior fara nici un fel de problema.
 • Display digital – pe partea inferioara a zonei de gatire asigurand vezibilitate sporita si un design inovator
 • 18 trepte de gatire pe zona
 • Indicator caldura reziduala
 • Sistem anti-over-flow
 • Sistem de oprire automata
 • Siguranta la supraincalzire
 • Child lock
 • Cleaning lock

In ceea ce priveste puterea aceasta are 7200 W. In aproape orice gospodarie o plita prin inductie reprezinta cel mai mare consumator de aceea eu personal am tras un circuit special dedicat de la panoul cu sigurante si m-am asigurat ca acesta o sa faca fata mergand cu conductori de 4. Majoritatea circuitelor electrice din gospodariile obisnuite au conductori de 2.5, suficienti pentru aceasta plita.

Oferta de pret actualizata pentru plita prin inductie Grundig GIEI 635880 X aici!!!

Arata fenomel . Oricat ai cauta plite prin inductie pe piata tot nu vei gasi o plita care sa arate mai bine decat aceasta si sa aiba tehnologii  mai moderne. Daca iti doresti o plita prin inductie care chiar arata modern GRUNDIG GIEI 635880 X este modelul care te va incanta.

Grundig unu din cei mai mari producatori de electrocasnice la nivel mondial mizeaza foarte mult pe langa calitatea produselor sale pe tehnologii noi si functii pe care alti producatori doar le viseaza.

GRUNDIG GIEI 635880 X este una din cele mai moderne plite incorporabile prin inductie de pe piata si ofera o multime de functii si tehnologii pe care alti producatori doar le viseaza. Daca iti doresc o plita de cea mai buna calitate cu tehnologii inovatorii acesta este unu din cele mai potrivite modele.

altex.ro GRUNDIG GIEI 635880 X

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *