Hansa FK205.4


Hansa FK205.4
4.7 (93.33%) 3 votes

Daca iti doresti o combina frigorifica la pret bun dar totodata calitatea sa fie sub asteptari cu un volum suficient de mare pentru o familie medie cu un design simplu si elegant  acesta este exact modelul de care ai nevoie.

DIn punct de vedere al consulumui energetic aceasta combina frigorifica se afla in clasa de consum energetic A ceea ce inseamna ca nu iti va incarca factura la energie electrica. Cu aceasta combina frigorifica vei face atat economie in momentul achizitiei in care vei platii mult mai putin decat pe un produs similar facut de alti producatori, cei economisi pe faccturile lunare de energie pentru ca este destul de economic ( scriam zilele trecute de o masine de spalat care se afla in clasa energetica G) si vei mai face economie pentru ca este destul de rezistenta in timp deci nu vei fi nevoit sa mergi la fel de des la service ca si cu alte combine frigorifice fabricate de producatori care nu tin cont de calitate.

vezi

Volumul total al acestei combine frigorifice Hansa FK205.4 este de 156 de litri inpartit in doua compartimente : cel de frigider de 100 de litri  si cel de congelator  56 de litri. Pentru mine personal acest volum este suficient avand in vedere ca oricum aruncam o multime de mancare.

La capitolul ergonomie interioara sta foarte bine spatiul interior din partea de frigider are trei rafturi si trei suporturi in usa fiind si iluminat .In cartea de congelator vei avea la dispozitie 3 compartimente pentru a putea depozita optimp produsele pe care vrei sa le ingheti.

combina-frigorifica-hansa2

Ca si dimensiuni aceasta combina frigorifica are 144 x 49.5 x 53.6 cm deci dimensiuni acceptabile chiar si pentru o bucatarie mai mica unde avem nevoie de un dulap suspendat deasupra ei. Greutatea totala este de 42 de kg ceea ce inseamna ca o vei putea transporta cu usurinta chiar daca stai la etajul 4 intr-un bloc fara lift.

 Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Hansa FK205.4 aici !!!

Hansa este o firma cu o activitate mai mare de 70 de ani ( asta demonstreaza perseverenta si decizii luate intelept) care activeaza la nivel montial in peste 50 de tari cu un numar de angajati de peste 2500 . Acestea fiind spune ne dam seama ca este o firma care pune accent pe calitatea produselor sale si a invatat din experienta acumulata in acesti 70 de ani ca daca calitatea produselor sale este proasta va pierde clienti. Nu este si cazul firmei Hansa care creste incet incet si in ochii romanilor ca si imagine a marcii.

vezi

Combina frigorifica Hansa FK205.4 este o combina care se adreseaza tuturor oamenilor chiar daca veniturile sunt modeste , are o calitate buna si garanteaza durabilitate in timp, designul este unu simplu si rafinat si se poate integra perfect in orice bucatarie atat de bloc cat si la o casa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *