Fierbator de apa GRUNDIG WK8680


In acest articol aduc mai multe specificatii tehnice , pareri si cel mai bun pret pentru fierbatorul de apa GRUNDIG WK8680.

Capacitatea fierbatorului de apa GRUNDIG WK8680 este de 1.7l suficient de mare chiar si pentru o familie numeroasa sau un birou cu 8  colegi care vreau sa-si bea ceaiul impreuna dimineata. In ceea ce priveste accesul la acest rezervor de 1.7 l si acesta este facil datorita deschiderii de 90 de grade a capacului prin simpla apasare a unui buton. Deci acest fierbator este si usor de curatat si usor de umplut .

Posibilitate de selectare a temperaturii pe butoane si afisarea ei pe un display digital. Vei putea selecta 7 trepte:

  • 40 grade pentru mancarea bebelusului de exemplu
  • 50 de grade
  • 60 de grade
  • 70 de grade
  • 80 de grade ( temperatura ideala pentru un ceai de plante)
  • 90 de grade
  • 100 de grade ( punctul de fierbere al multor lichide)

Prin aceasta posibilitate vei putea face de exemplu cea mai buna cafea pentru ca si cafeaua are o valoare a gradelor in care v-a iesii cea mai buna . Totodata are functie automata de oprire cand apa ajunge la temperatura dorita

Din punct de vedere al puterii GRUNDIG WK8680 are 3000W o putere mult mai mare decat majoritatea fierbatoarelor de pe piata care va ajuta la atingerea punctului de fierbere foarte repede.

Din punct de vedere al constructiei GRUNDIG WK8680 este un fierbator de apa premium care va garanta durabilitatea in timp si mentinerea produsului in conditii foarte bune chiar si dupa mult timp, Construcia lui din inox impreuna cu botoanele moderne si displayul digital in fac sa arete foarte bine.

Dimensiunile lui exterioare sunt de 19 cm latime, 23 de centimentri adancime si 24 de centimentri inaltime pentru cazurile in care vrei sa-l pui intr-un loc anume si dimensiunile conteaza. In ceea ce priveste greutatea acesta (gol) are 1.3 Kg. deci va fi usor de manevrat.

Poti vedea oferta de pret pentru fierbatorul GRUNDIG WK8680  AICI !

 

Ca si firma GRUNDIG este deja un brand cunoscut in Romania si se remarca prin calitatea produselor sale inca de la inceputul anilor 90. Vreau sa amintesc ca tot atunci ( inceputul anilor 90) s-au adus o multime de electronice si electrocasnice marca GRUNDIG din tari mult mai dezvoltate si s-au vandul la mana a doua la noi in tara , produse care si pana in ziua de astazi functioneaza ( stiu caz concret pentru ca bunicii mei au un televizor marca Grundig de atunci care inca functioneaza ca si televizor secundar si in zilele noastre).

In concluzie daca iti doresti un fierbator de apa premium care sa reziste bine in timp, care sa arate modern si premium, GRUNDIG WK8680 este exact ceea ce ai nevoie. Nu este un fierbator de apa ieftin dar calitatea lui iti va economisii bani pe viitor.

fierbator grundig-wk8680

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *