Whirlpool FDLR 80250 BL 6th Sense Colours


Whirlpool FDLR 80250 BL 6th Sense Colours
4.5 (90.67%) 15 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru Whirlpool FDLR 80250 BL . Masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 80250 BL 6th Sense Colours,cu o viteza de centrifugare de  1200 RPM, capacitate de incarcare cu rufe de  8 kg  si clasa energetica  A+++

O masina de spalat care se afla in clasa energetica A+++ si care iti va oferi facturi mai mici atat la energie electrica cat si la consumult de apa. O multime de tehnologii disponibile pe Whirlpool FDLR 80250 BL vor calcula in permanenta luand in calcul parametri ca greutatea hainelor din masina sau programul de spalare selectat pentru a oferi cel mai optim program din punct de vedere energetic.

Whirlpool FDLR 80250 BL vine cu 12 porograme special configura ( cei de la samsung au configurat : durata de spalare, temperatura la care apa de spalare este incalzita si viteza maxima de rotatie la stoarcele) pentru cat mai multe tipuri de rufe. Printre aceste programe acest model mai are configurat un program de spalare rapida care se  poate finaliza in 15 minute . Acest program rapid are posibilitatea sa spele rufe cu apa incalzita la 20 de grade sau cu apa incalzita la 30 de grade.. Este prima masina de spalat care iti ofera posibilitatea sa alegi temperatura apei la programul de spalare rapida.

Din punct de vedere estetic Whirlpool FDLR 80250 BL arata impunator si oriunde o vei amplasa va arata excelent.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 80250 BL 6th Sense Colours aici!!

Whirlpool este o marca care se remarca in constructia de masini de spalat automate de foarte multi ani. Imi amintesc ca parintii mei au o masina de spalat produsa de acest producator de cand eram eu mic si inca functioneaza impecabil, deci eu chiar am incredere ca masinile de splat produse de cei de la Whirlpool sunt foarte rezistente in timp.

In concluzie Whirlpool FDLR 80250 BL este o masina de spalat premium construita cu materiale de cea mai buna calitate cu tehnologii de top, usor si intuitiv de folosit care este in clasa energetica A+++ . Din punctul meu de vedere este una din cele mai potrivite masini de spalat automate de pe piata pentru persoanele cu venituri medii care vor economisii atat din punct de vedere al energiei electrice cat si din punct de vedere al mentenantei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *