Philips SmartPro Active FC8820/01


Philips SmartPro Active FC8820/01
5 (100%) 3 votes

Este un robot de aspirat care poate sa functioneze singur datorita senzorilor , a giroscopului si a senzorilor infrarosu pe care acesta ii are . Acesta se ocupa de o parte semnificativa din curatenia casei tale in locul tau.

Acest robot Philips SmartPro Active FC8820/01 are toate functiile necesare pentru a isi face treaba in totalitate singur. El poate aspira sau curata o multime de suprafete, in cameri intinse cu spatiu mare sau mici printre mobila, dupa canapea sau sub mobila. Datorita celor 22 de senzori cu care vine, un senzor giroscopic si unu de acceleratie el poate sa te impresioneaze prin functionabilitatea perfect autonoma. In momentul in care acest aspirator va ramane fara baterie se va intoarce singur la statia de andocare unde se va incarca tot singur.

Philips SmartPro Active FC8820/01 poate aspira/ matura sau curata invartindu-se circular, sau in zig-zag sau calculand singur trasee printre mobila ta. Este spectaculor si aproape ca robotii pe care ii vedeam in filme si care ajutau la treburile casnice exista. Nu sunt de aceasi forma pe care si-o imaginau oamenii acum cativa ani sau zeci de ani dar functionalitatea este aceasi. Am ramas complet inmpresionat de acest robot din toate punctele de vedere.

 

 

Pe langa alti roboti de curatat care in momentul in care raman fara baterie se opresc si emit cate un beep, acest robot de aspirat de la Philips stie inainte sa ramana fara baterie si isi calculeaza traseul de intoarcere catre statia de andocare unde se incarca singur fara a  mai fi nevoie de factorul uman.

 Oferta de pret si specificatii tehnice pentru  Philips SmartPro Active FC8820/01 aici!!

6 senzori cu infrarou detecteaza toate omstacolele si ajuta roborul pentru a le putea ocoli se pentru a stabili traseul de aspirare optim. Un alt plus este functia de programare, functie cu ajutorul careia vei putea planifica un program saptamanal . Poti seta ore diferite in fiecare zi astfel incat robotul sa poata sa isi face treaba chiar daca este singur acasa.

Acest robot de aspirare curata in trei etape: prima etapa va peria cu ajutorul periilor murdaria catre zona de aspirare unde cu ajutorul motorului puternic Philips SmartPro Active FC8820/01 va aspira murdaria. Ultima etapa este cea de stergere cu ajutorul „stergatorului” amplasat undeva mai „coada” acestui robo-aspirator

Philips este unu din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din lume si demonstreaza de la an la an ca calitatea sa nu doar ca nu se inrautateste ci chiar se imbunatateste. Tehnologic firma Philips se dezvolta incontinu intrand pe piete noi si facand fata cu brio toturor infruntarilor.

Roboti pentru aspirat sunt din ce in ce mai folositi iar concurenta pe acest domeniu este destul de mare . Ca si concurent pe acest domeniu eu consider ca ar fi firma Dirt Devil care nu doar ca face fata calitativ dar si din punct de vedere tehnologic impresioneaza. Ca alternativa la acest aspirator dar cu un pret mult mai scazut va recomand  Dirt Devil Spider M607

In concluzie Philips SmartPro Active FC8820/01 este probabil cel mai bun robot de aspirat de pe piata iar pe langa faptul ca poate functiona absolut fara nici un fel de implicare din partea ta ( doar partea de programat) el face si o treaba foarte buna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *