Electrolux Dual-Care EWW1476WD


Electrolux Dual-Care EWW1476WD
3.6 (72.5%) 8 votes

      Electrolux Dual-Care EWW1476WD este o masina de spalat automata care are si uscator inclus, o viteza de rotatie maxima la stoarcere de maxim 1400 rotatii pe minut ( este printre cele mai mari rpm din clasa) iar clasa de eficienta la spalare este A.

electrolux

       Electrolux Dual-Care EWW1476WD este o masina de spalat automata cu uscator printre cele mai bune din clasa ei cu viteza maxima de centrifugare de maxim 1400 rpm , clasa energetica B iar clasa eficientei de spalare este A , deci spalarea este foarte eficienta.

vezi

      Prima caracteristica speciala pe care acest model Electrolux o are si merita atentie este programul Electrolux DualCare™ care permite sa spalati si sa uscati rufele dintr-o singura miscare fara a fi nevoiti sa le scoateti afara. Sa va explic eficienta unui astfel de program.  Rufele murdare se pun in cuva masinii se porneste programul de spalare sau de uscare, sau programul de spalare + uscare si dupa terminare rufele se pot scoate spalate si uscate.

electrolux2

Mai multe specificatii tehnice si oferta de pret pentru Electrolux Dual-Care EWW1476WD aici!

O alta functie foarte eficienta pe care  Electrolux Dual-Care EWW1476WD o are este Steam Sistem . Aceasta foloseste aburul pentru a inlatura cutele si pentru a scapa de mirosurile pe care rufele le au.

OptiSense este functia prin care aceasta masina de spalat electrolux calculeaza incarcatura cuvei si regleaza automat consumul de apa pentru volumul de rufe care este in ea, o alta tehnologie foarte interesanta cu care aceasta masina de spalat vine.

Capacitatea de incarcare la spalare este de 7 kg iar capacitatea de incarcarcare la uscare este de 4Kg. Clasa de eficienta energetica este B iar consumul efectiv pentru un program standard este de 0.98 kwh.

Dimensiunile acestui model  Electrolux Dual-Care EWW1476WD sunt 85 cm x 60 cm x 52.2 cm . Aceste dimensiuni va vor ajuta pentru a calcula daca aceasta masina de spalat se incadreaza perfect in spatiul in care vreti sa o asezati .

vezi

Printre programele de spalare pe care aceasta masina de spalat automata cu uscator le are se numara :

  • BUMBAC- program dedicat pentru tesaturile din bumbac alb si colorat .Nivelul de murdarie al tesaturilor ar trebui sa fie de preferinta mediu. Capacitatea de incarcare pentru acest program este de 7 Kg iar viteza maxima la stoarcere este de 1400 rpm.
  • Bumbac ECO – fata de programul de mai sus acest program foloseste apa incalzita la 60 de grade si nu la 90 de grade. Acest program este dedicat tesaturlor de bumbac albe sau colorate in culori rezistente. Acest program de spalare a fost creat pentru economia de energie dar timpul de spalare este mai mare.
  • Spalare si uscare 60 minute – la acest program de spalare/uscare capacitatea de rufe maxima este de 1 kg iar viteza de centrifugare maxima la stoarcere este de 1200 rpm. Acest program este alcatuit dintr-o faza de spalare la 30-40 de grade si o faza de uscare. In multe cazuri avem nevoie de haine cat mai repede. Cu acest program din momentul in care ai bagat rufele in masina de spalat vei astepta 60 de minute pana le vei putea scoate curate si uscate.
  • Sintetice – program dedicat rufelor sintetice. Apa este incazita la 60 de grade , capacitatea de incarcare este de 3.5 kg iar viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm
  • Delicate – program dedicat rufelor delicate precum tesaturi de acril, viscoza, polister. Dedicat hainelor de nivel mediu de murdarie. In acest program se foloseste apa incalzita la 40 de grade
  • Matase – Program dedicat articolelor din matase sau sintetice mixte . Capacitatea de incarcare maxima pentru acest program este de 1 kg.
  • Lana – Program dedicat articolelor din lana. Acest program incalzeste apa la 40 de grade iar capacitatea maxima de incarcare este de 1.5 kg. Masina va stoace hainele la valoarea maxima in acest program de spalare.
  • vezi

In concluzie acesta masina de spalat automata cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1476WD pe langa faptul ca este o masina de spalat buna , are si abilitatile unui uscator de haine. O caracteristica importanta pe care eu personal o apreciez este ca din momentul in care ai bagat tesaturile in ea in aproximativ 60 de minute le poti scoate curate si uscate. O alta caracteristica importanta este ca datorita aburilor masina de spalat scapa de cutele si mirosurile neplacute din tesatura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *