Drona smart Evolio iFly Mini cu camera


Drona smart Evolio iFly Mini cu camera
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret si specificatii tehnice !! Drona smart Evolio iFly Mini cu camera este o drona micuta in general destinata copiilor care se controleaza usor si are in dotare chiar si o camera video sport. Este ideala ca prima ta drona sau ca o drona cu care sa te joci in momentele in care vrei sa te simti din nou copil.

    Aceasta drona se va incarca complet intr-o ora iar autonomia de zbor este de maxim 8 minute. Bateriile cu care vine dotata sunt de tipul Li-Polymer iar impreuna cu greutatea redusa ( de doar 75 g ) pot asigura un zbor perfect un timp destul de indelungat (comparand cu alte drone de pe piata).

    La decolare tot ce trebuie sa faci este sa arunci drona iar datorita giroscopului pe 6 axe aceasta se va stabiliza si vei putea sa  o pilotezi in ce directie vrei indiferent de pozitia ei fata de telecomanda. Aceasta drona va putea zbura la maxim 80 de metri fata de controler ceea ce mi se pare o distanta foarte mare. Tinand cont de dimensiunile dronei care masoara 180 mm pe 150 mm pe 40 mm la distanta de 80 de metri nici nu o vei vedea asa de mica va fi.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona smart Evolio iFly Mini cu camera aici!!

Firma Evolio este o firma romaneasca care este pe piata de circa 10 ani si  inregistreaza cresteri de la an la an . Este o firma care produce atat drone cat si telefoane mobile (destul de performante si rapide) , tablete, cititoare de carti, dispozitive inteligente de deplasare si sisteme GPS. Unu din obiectivele lor este sa ajunga numarul 1 in ochi romanilor si a clientilor din piata Europei de est. Performantele dronelor si a telefoanelor sau tabletelor sale sunt echivalente cu cele ale firmelor producatoare din topul mondial . Fiind roman ma simt foarte mandru ca vad o firma romaneasca care a ajuns atat de sus si are tot ce-i trebuie pentru a ajunge in top. Aceasta firma promite multe dar are totodata de ajutorul nostru pentru a ii oferi incredere.

In concluzie Drona smart Evolio iFly Mini este o drona „de buzunar” care se adreseaza in general micutilor dar nu in ultimul rand oamenilor in toata firea care mai au nevoie de „jucarii” . Am auzit la un moment dat , o celebritate care afirma ca toti am ramas copii doar pretul jucariilor s-a schimbat. Aceasta drona se piloteaz foarte usor chiar si pentru un copil iar zborul este unu de calitate. Cand vorbim despre pretul acestei drone va pot spune ca in momentul de fata nu veti gasi o frona la un pret mai bun care sa ofere atatea lucruri.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *