Electrolux EKM3710


Robot de bucatarie Electrolux EKM3710, cu o putere de 800 W, bol inox capacitate a vasului de 4,1 l, masina de tocat, blender, 6 viteze, Alb

Plusuri si minusuri ale robotului de bucatarie Electrolux

(Avantaj) – accesoriu pentru tocarea carnii

(Avantaj) – Bol de capacitate mare

(Dezavantaj) – Pretul

Vezi cel mai mic pret pentru robotul de bucatarie Electrolux EKM3710 aici!!

Functii , caracteristici tehnice si tehnologii ale robotului de bucatarie Electrolux EKM3710

Putere 800W – puterea robotului este suficient de mare chiar si in cele mai grele „munci” cum ar fi „framantatul” aluatului. Si poate framanta mult aluat avand in vedere capacitatea mare a bolului de 4 l.

Bol de otel inoxidabil cu o capacitate de 4 litri. Aceasta capacitate este una mare in comparatie cu alte recipiente ale robotilor de bucatarie si iti permite sa prepari o gama larga de retete. Fie ca ai multimusafiri si vrei sa prepari aluat de pizza din 2 kg de faina sau vrei sa faci multa spuma din albusul oualor acest vas te va scoate din incurcatura. Pe langa ca are o capacitate mare arata si bine si va rezista mult in timp datorita materialului din care este confectionat.

Are nici mai mult nici mai putin de 6 trepte de viteza care iti permit alegerea vitezei optime pentru oricare operatie.

Accesorii de tocat carne- Acest robot de bucatarie il vei putea folosii cu usurinta chiar si ca o tocatoare de carne dedicata. Nu vei avea nevoie de o masina de tocat carne suplimentara.

Accesori tel- cu acest accesoriu vei putea bate albusurile de ou facand o spuma densa si cremoasa.

Blender- ca majoritatea roboatelor de bucatarie care se respecta acest model are si blender. Pe langa ca ii ofera multe functionalitati in plus acest blender poate fi folosit la o multime de activitati ca prepararea unui shake sau a unui pireu gostos sau chiar a unei supe creme.


Vezi cel mai mic pret pentru robotul de bucatarie Electrolux EKM3710 aici!!

Electrolux ca si brand

Electrolux este o companie fondata in Suedia in anul 1919. Inca si in zilele noastre produsele lor se lauda a avea valori Suedeze.

Din 1919, cand Electrolux a fost fondata in Suedia, credem in crearea de experiente inspirate de stilul nostru de viata. Principiile noastre suedeze si relatia sustenabila cu natura ne determina sa cream cu un scop clar definit si vizibil in tot ceea ce facem, in grija pe care o aratam hainelor, pentru a ne bucura de ele mai mult timp, in tehnologiile intuitive, pentru a ne concentra pe placerea  gatitului, si in casele mai curate si mai sanatoase pentru noi si familiile noastre.

Concluzia noastra despre robotul de bucatarie Electrolux

Electrolux EKM3710 este un robot de bucatarie complet cu care vei putea face fata cu brio oricarei reteta. De la prepararea de aluat cu ajotorul carligelor de aluat si a vasului de capacitate mare(4 litri) pana la tocare de carne sau tatut spuma albusului acesta poate fi folosit la orice. Este o investitie bune pe termen lung datorita puterii destul de mari si a accesorilor foarte variate.

Vezi cel mai mic pret pentru robotul de bucatarie Electrolux EKM3710 aici!!

Electrolux EKM3710 sau alti roboti similari

Robotul de bucatarie Bosch MC812W620

Robotul de bucatarie Bosch MC812W620 are cam aceasi functionalitati. De la vasul de 3.9 l similar cu acesta de 4.1 l , pana la blenderul integrat. Ca si plusuri acest robot Bosch MC812W620 are o putere mai mare de 1100 W in comparatie cu cei 800 de W ai robotului Electrolux. Ca si minusuri este lipsa functiei de tocat carne pe care Electrolux o are si acest Boch nu .

Vezi cel mai bun pret pentru Bosch MC812W620 aici!!

Bosch MC812W872

Inca un robot de bucatarie de la Boch care este are cam aceleasi functionalitati. Si in cazul lui Bosch MC812W872 ca si modelul Boch de mai sus nu are functie de tocat carne in comparatie cu modelul Electrolux EKM3710 . Avantaje ar fi puterea incredibila de 1250 W dar si multitudinea de functii (50 la numar ) cum ar fi: functie de framantare, mixare oua, mixare, storcator, blender, feliere, rasnire, zdrobire gheata, storcator de fructe,

Vezi cel mai bun pret pentru Bosch MC812W872 aici!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *