EightyEight Alpin CX


EightyEight Alpin CX
5 (100%) 1 vote

26 EightyEight Alpin CX este o bicicleta cu un pret foarte mic cu  cadru din aluminiu,  si o marime a cadrului de marime 19 inch. Afla mai multe specificatii , pareri si oferta de pret pentru acest model  EightyEight .

Cel mai accesibil model  EightyEight  in acest moment si probabil modelul care ofera cel mai bun raport pret calitate de pe piata bicicletelor din Romania.

Daca de fiecare data gaseai scuza sa nu faci miscare, ca bicicletele sunt prea costisitoare sau ca cele cu preturi mici nu sunt de calitate acest model este raspunsul nevoilor tale. EightyEight Alpin CX este un model cu un pret de achizitie foarte scazut, fabricat de o calitate decenta deci nu vei fi nevoit sa investesti o gramda de bani ulterior in reparatii si care te poate ajuta sa iti indeplinesti dorinta .

Cadrul lui EightyEight Alpin CX  este unu din aluminiu, care este cel mai economic, durabil si eficient material pentru cadre . Acest cadru de aluminiu impreuna cu componentele relativ bune vor face bicicleta sa cantareasca doar 14.2kg. Eu personal „ma dau” cu o bicicleta cu cadru din fier care cantareste cu mult mai mult dar asta nu m-a oprit sa fac chiar si 210 km intr-o singura zi ( de la 5 dimineata pana la ora 23) .

Oferta de pret , mai multe pareri si specificatii tehnice pentru EightyEight Alpin CX vei gasi aici !!

Furca cu care vine echipat acest model Alpin CX este una telescopica din otel cu o cursa de 55 de cm, foarte utila atunci cand iesi de pe asfalt intr-o escapada prin padure.

Jantele sunt de tip aluminiu, nu sunt cele mai performante jante de pe piata dar din nou, ofera un pret calitate excelent, si daca nu mergi la competitie cu aceasta bicicleta ( nu este recomandat, pentru competitii sunt cu totul alte biciclete) isi vor face treaba excelent.

Manerele schimbatoarelor sunt Shimano Revo-Shift , manere facute de probabil cel mai indragit producator de componente de biciclete de pe glob.

Franele nu sunt pe disc dar decat o frana proasta pe disc cu siguranta este de preferat frana clasica , care are o intretinere si reglare usoara, care iti ofera tot ce ai nevoie pentru hobby, si la care costurile de intretinere sunt foarte scazute.

Accesoriile cu care vine acest model EightyEight Alpin CX  sunt 4 bucati reflectorizante pe roti ( sunt obligatorii ) reflectorizant alb pe gurca  si reflectorizant rosu pentru tija de sa.

Totodata masa maxima data de producator este de 100 kg dar va pot garanta ca acest model va putea duce cu usurinta si o greutate mult mai mare.

 

 

Oferta de pret , mai multe pareri si specificatii tehnice pentru EightyEight Alpin CX vei gasi aici !!

Inaltimea persoanei care o foloseste in functie de marimea cadrului si marimea rotilor este cuprinsa intre 1.72 m si 1.81 m

Ca si producator EightyEight produce biciclete create in principal pentru piata Romaneasca unde avem nevoie de biciclete cat mai ieftine dar de o calitate acceptabila. Ei ofera un raport pret calitate excelent. Eu personal am incredere in aceasta marca datorita parerilor pozite lasate de foarte multi clienti ai marcii.

 

In concluzie EightyEight Alpin CX este una din cele mai accesibile biciclete de pe piata, cu care vei putea parcurge zilnic distante de pana la 100 km poate chiar mai mult (depinde de conditia te fizica) si care are un pret foarte scazut in comparatie cu alti producatori care ofera acelasi lucru la preturi mult mai ridicate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *