Daewoo DWC-ED1432 2


Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Daewoo DWC-ED1432 . Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-ED1432, Motor inverter, Air Bubble 4D, 1400 RPM, 10 kg spalare, 7 kg uscare, clasa A, Alb

Ca si calitate princincipala a acestei masini de spalat cu uscator Daewoo DWC-ED1432 este capacitatea de incarcare cu rufe foarte mare, adica capacitate de 10 kg de rufe la spalare si 7 kg de rufe la uscare.

O tehnologie foarte eficienta pe care  Daewoo DWC-ED1432 o foloseste , este aceea de spalare cu bule de aer. Acest producator a folosit tehnologia bulelor de aer inca din anii 90′ cand era o inovatie a pietei. Atunci toti producatorii renumiti foloseau modul clasic de spalare prin centrifugare dar dupa ani buni in care Daewoo a produs si si-a imbunatatie aceasta tehnologie au ajuns si producatori precum Samsung sa foloseasca bulele de aer pentru o spalare mai eficienta si in primul rand mai economica.

Din punct de vedere al economiei aceasta masina de spalat este incadrata in clasa energetica A si vei economisi cu ea atat datorita scaderii facturilor electrice cat si datorita serviciilor de reparatii pentru ca masina va rezista in timp si „drumurile” la service vor fi mai rare.

O alta tehnologie interesanta  pe care Daewoo DWC-ED1432 o are este functia de curatare a tamburului

La capitolul programe de spalat aceasta masina de spalat cu uscator vine cu cateva programe mai speciale pe care nu le vei gasi pe orice masina de spalat cum este : Programul pentru copii ( pentru ca micutii tai au nevoie de o atentie deosebita si pentru a nu ramane urme de detergenti in haine , care ar putea sa ii irite, acest program va spala la o temperatura de 60 de grade si va clatii rufele de 3 ori).

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru masina de spalat cu uscator  Daewoo DWC-ED1432 aici!!

Daewoo a impresionat pe domeniul masinilor de spalat de foarte multi ani. Nu stiu daca va amintiti probabil inainte de anii 2000 cand au scos inovatia pietii, o masina de spalat care spala ajutata de bulele de aer. Probabil o tehnologie asemanatoare a fost scoasa pe piata acuma cativa ani de cei de la Samsung. Daewoo pe piata produselor electronice si electrocasnice exceleaza mai ales prin calitatea produselor sale dar si datorita tehnologiilor inovatorii si a preturilor care nu sunt deloc prea mari.

In concluzie Daewoo DWC-ED1432 este una din cele mai eficienta masini de spalat cu uscator de pe piata Romaneasca , fiind capabila sa ajunga la o viteza de stoarcere de 1400 rpm ( o viteza foarte buna tinand cont ca la viteze mai mari foarte probabil ca rufele tale sa se sifoneze)  si o capacitate de incarcare de 10 KG (o capacitate foarte mare in randul masinilor de spalat automate)


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Daewoo DWC-ED1432