Drona Archos


Drona Archos
5 (100%) 1 vote

Drona cu un pret acceptabil , dotata cu camera video HD si slat de card. Aceasta drona pe langa ca asigura o experienta de zbor nemaipomenita.

Experienta de zbor promite multe , producatorul Archos prezentand inclusiv functii de rotire la 360 de grade. Este dotata cu functii de decolare automate , de aterizare automata si chiar de avarie.  La decolare o vei putea arunca pur si simplu si ea se va stabiliza rapid datorita senzorului giroscopic. Aceasta spectaculoasa drona poate sa isi mentina altitudinea singura chiar si in curenti de aer. Am vazut chiar cum se invarte la 360 de grade spectaculos.

Camera de filmat este una decenta care poate filma sau face poze avand o camera de 1 MP cu slot de card. Filmuletele pot fi atat stocate pe cardul de memorie cat si transmise prin Live Streeming pe telefonul mobil.

Altitudinea maxima la care aceasta drona poate zbura este de 50 de metri o altitudine suficient de mare pentru a putea face filmulete de neuitat. Sa nu uitam ca un bloc cu 10 etaje are in medie 30 m deci aceasta drona poate atinge aproape de doua ori aceasta inaltine. Inchipuieti imagini captate de la aceasta inaltime si perspectiva pe care o vei putea surprinde. Sau o rotire la 360 de grade de la aceasta inaltime.

Telecomanda dupa cum vedem in poza de mai sus arata bine are o multime de functii si are inclus suport pentru telefonul mobil pe care vei putea vedea in timp real imaginile pe care drona le surprinde.

Din punct de vedere al bateriei aceasta drona va putea zbura intre 7 si 9 minute, o durata de zbor acceptabila in aceasta clasa. Majoritatea dronelor au un timp de zbor mai mic decat acesta deci si la acest capitol drona Archos sta foarte bine.

Viteza maxima de zbor pentru acesta drona este de 7.7 m/s deci o viteza destul de mare.

Personal am vazut o multime de drone zburand dar niciodata o drona la un pret apropiat de aceasta capabila sa zboare atat de bine si sa fie capabila de rotire la 360 de grade.

   Oferta de pret si specificatii tehnice pentru drona Archos aici!!!

Firma producatoare Archos are origini franceze si este un producator important de telefoane tablete si gadgeturi. De exemplu am vazut ca aveau pe site-ul oficial sapca cu casti integrate pentru vremea rece cand vrem sa ascultam muzica fara sa ne fie frig la urechi. Eu personal am avut tangenta cu aceasta firma o singura data, prin anul 2010 aproximativ cand mi-am cumparat o tableta produsa de ei. Am fost destul de multumit de aceasta tableta la acel moment cand tabletele nu erau chiar ce sunt astazi. Tableta achizitionata il acel moment si-a facut bine treaba iar eu am ramas cu un sentiment frumos referitor la acest producator francez.

In cocluzie Archos este o drona  buna, care ofera o experienta de zbor deosebita, inclusiv rotiri la 360 de grade vei putea face in timpul zborului cu o camera de filmat sport care filmeaza HD la 20 fps. Pachetul include o multime de accesori o telecomanda chiar daca drona poate fi controlata si de pe telefon cu ajutorul aplicatiei special dedicate acestei drone.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *