Drona DJI Phantom 3 Standard


Drona DJI Phantom 3 Standard
3.7 (73.33%) 3 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Drona DJI Phantom 3 Standard. Distanta maxima de operare 1000m , durata de zbor 25 minute. Vei gasi cu siguranta cel mai bun pret din Romania!!

Mi-am cumparat aceasta drona DJI Phantom 3 Standard de cateva zile si este chiar spectaculoasa. Zborul ei este perfect fiind capabila sa se deplaseze perfect, fara sa se deplaseze necontrolata. .

Cel mai bun pret de pe piata pentru Phantom 3 Standard sau Advance , la un magazin pe care eu il consider de incredere ( eu personal am cumparat de la ei si sunt foarte multumit)  il gasesti aici!!

 

Distanta maxima data de producator este de 1 km, eu am reusit sa ajung doar la 500 m (  la care am fost avertizat ca am ajuns la distanta maxima) In inaltime din nou intervine o limitare la 500 m , dar aceasta limitare este mai mult decat vom avea nevoie 500 m fiind o inaltime foarte mare ( sunt avioane si elicoptere care vor zbura la aceasta inaltime. La inaltimea de peste 200 m fata de sol drona aproape ca nu se va mai vedea iar zgomotul produs de ea va fi inexistent.

Am adus drona Phantom 3 standard acasa am desfacut pachetul care cuprinde: drona, 8 elice, 4 din ele se vor monta iar 4 sunt de rezerva. Aceste elice sunt de 2 feluri pe drona se pun doua „negre” ( au mijlocul de culoare neagra) iar doua din ele argintii. Este foarte important ca aceste elice sa fie montate corect pentru ca sensul de rotatie al lor este diferit. Pachetul mai cuprinde o baterie , incarcator de baterie, manual, cateva seturi de stikere pentru a putea schimba cele existente ( pentru varianta Phantom 3 Standard sunt de culoare rosie cele deja puse pe ea). Totodata mai are inclusa  o telecomanda , incarcatorul de baterie, un cablu USB-MiniUSB si un card de memorie de 8 Gb.

 

Dupa incarcarea bateriei dronei si update-ul la soft absolut necesar (dureaza in jur de 30 minute) vei putea iesi cu drona Phantom 3 Standard in inaltul cerului.

Cum zbori cu aceasta drona Phantom 3 Standard:

1 In primul rand montezi telefonul sau tableta pe suportul de pe telecomanda. Pornesti telecomanda si drona DJI (apasand de doua ori singurul ei buton , prima data scurt iar a doua ora lung)  si te conectezi la telecomanda cu telefonul ( la fel ca si la orice fel de router wi-fi) , comunicarea dintre telefon si telecomanda se face cu ajutorul tehnologiei wireless.  Deschizi de pe telefon sau tebleta aplicatia DJI (care se presupune ca este deja instalata si pregatita) si apesi butonul „CAMERA” din aplicatie. In acel moment vei putea vedea pe ecranul telefonului imagini live surprinse de camera de filmat montata pe drona ( o camera de actiune suficient de buna cu o rezolutie de 2.7 K (ceva mai buna decat un FullHD).

2 Recomand calibrarea dronei inainte de fiecare zbor pentru ca campurile energetice difera in functie de zona in care zbori. Calibrarea se va face simplu urmand instructiunile ( vei roti de doua ori drona orizontal si de doua ori vertical , astfel giroscopul si probabil alti senzori vor fi calibrati).

3 Aplicatia mobila a celor de la DJI are in partea stanga a ecranului butonul de decolare. Odata apasat vei fi atentionat ca drona va decola si se va ridica la o altitudine de 1.2 m unde va ramane. Dupa decolara vei putea zbura linistit. Recomandarea mea este sa zbori in modul cu GPS pentru ca drona ta DJI Phantom 3 sa se poata intoarce acasa (este de obicei setat automat punctul din care decoleaza) in cazul in care pierde semnalul cu telecomanda.

Zborul este unu usor chiar si pentru un copil si vei ramane foarte surprins de experienta pe care o vei trai (eu cel putin am sentimente foarte intense de fiecare data cand „zbor” cu ea .

In concluzie Phantom 3 standard este o drona foarte buna care poate oferi un zbor placut, are sistem de localizare prin GPS si o camera care cel putin in conditii de lumina „buna” va face fotografii si filmulete la o calitate exceptionala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *