DJI Mavic Pro


Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru DJI Mavic Pro. Este una din cele mai performante drona de pe piata si ofera de la o camera de filmat foarte performanta de filmat , capabila sa faca filmulete 4k si vine dotata cu o multime de tehnologii de ultima generatie.

Aceasta drona DJI Mavic Pro poate zbura similar cu un elicopter de asalt, si poate ajunge la o viteza de 64 km/h ( asta in modeul sport, celelalte moduri avand viteza limitata undeva mai jos). Timpul de zbor este de 27 minute in care poti ajunge la distante destul de mari .

Camera cu care vine aceasta drona DJI Mavic Pro este o camera foarte performanta comparabila cu un GoPro de ultima generatie. Aceasta  are un senzor: 1/2.3″ (CMOS), de 12.7 MP. Totodata aceasta camera este capabila sa filmeze si sa stocheze pe un card de memorie C4K: 4096×2160 24p, 4K: 3840×2160 24/25/30p, 2.7K: 2704×1520 24/25/30p, FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/96p, HD: 1280×720 24/25/30/48/50/60/120.

Telecomanda dronei este una foarte atent facuta cu doua butoane care se pot preseta pe partea din spate iar frecvente de operare este: 2.4 GHz – 2.483 GHz. Totodata aceasta telecomanda poate opera la o distanta maxima de 7 Km fata de drona. In partea de jos a acesteia are un suport pentur telefon sau tableta . Acestea se vor conecta cu un cablu microUSB la telecomanda pentru a isi asigura bateria ( telefonul se va incarca in momentul conectarii la telecomanda , din bateria telecomenzii) si pentru a putea vedea in timp real imagini trasmise de drona. Multe din functiile dronei le vei controla si de pe telefonul mobil conectat la telecomanda

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru DJI Mavic Pro aici!!! 

DJI Mavic Pro are o greutate de 734g, o greutate destul de mica in comparatie cu dronele similare ca si performanta. Totodata aceasta drona fata de celelalte se va putea transporta mult mai usor fiind destul de pliabila . Viteza maxima la ascensiune ( pe modul sport) este de 5m/s iar la coborare este de 3m/s.

Drona vine cu doua camere special dedicate observarii obstacolelor in partea din fata si cu doua radare si doua camere in partea de jos (pentru a masura in permanenta distanta fata de sol). Aceasta drona este capabila sa observe singura obstacolele si sa le evite. Singurele obstacole peste care va putea da sunt cele din spate ( la mersul cu spatele) , pentru ca acestea nu vor fi vazute nici de tine in imaginile tramise live de drona , si nici drona nu le va observa.

 

In concluzie DJI Mavic Pro este probabil una din cele mai performante drone de pe piata la acest moment atat din punct de vedere al constructiei ( sunt folosite doar materiale premium) cat si din punct de vedere al experientei de zbor, al tehnologiilor noi folosite si a camerei foarte performante. Eu personal aleg aceasta drona din toate punctele de vedere. Zboara foarte bine , functiile Come HOME si FOLLOW ME functioneaza ireprosabil iar camera este capabila de filmulete spectaculoase .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *